kaerjot 23.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 WitamJak zasilany jest Pani Domek?Czy sa takze solary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaerjot 24.01.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Utek79 domek jest piękny, podłogi i schody drewniane czyli nie ma ogrzewania podlogowego, kaloryferki daja rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.02.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam serdecznie po długaśnej przerwie- niestety czasu na forum mam coraz mniej no i tak to wygląda......... Na początku serdecznie dziękuję za wszystkie Świąteczne i Noworoczne życzenia i również życzę wszystkim Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku aga2010 schody zewnętrzne to płytki klinkierowe paradyż semir brown, natomiast w garderobie synka nie mam kaloryfera, ale nie jest zimno, a w naszej garderobie mamy mały kaloryferek pod oknem... merle te lampy nad stołem to .....zdziwisz się......ikea Cena nie pamiętam ale grosze......są to dwie osobne lampy. maimi jestem zadowolona z tego oświetlenia bardzo, ja mam halogeny 50W czyli jedna lampa ma 150W a cały kwadrat 300W. Wymiar jednego kwadratu to 120x120cm. kaerjot dom zasilany jest gazem, nie mamy solarów, podłogówki mamy tylko pod płytkami, poza tym grzejniki- w domku jest ciepło, opłaty za gaz całkiem znośne Tymczasem w naszym Protonku pojawiło się kilka nowych szczegółów- jak choćby tapety Zdjęcia w najbliższym czasie Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 02.02.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam... Twój dom zaraża pozytywna energią.....mi osobiście daje takiego "kopa w ......" że aż mi sie chce wykańczać mój SSO Gratuluje i czekam na zdjecia Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dugi21 02.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Własnie zakupiłem projekt i jestem lekko przerażony kosztami. Jaki był koszt stanu surowego otwartego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dugi21 02.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 i jeszcze jedno pytanie. Czy był zmieniony układ pokoi na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 04.02.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam! Sypialnia http://img525.imageshack.us/img525/6568/031modified.jpg Gabinet http://img148.imageshack.us/img148/9139/054modified.jpg Wiatrołap http://img820.imageshack.us/img820/2607/064modified.jpg dorciaz mój dom też daje mi wiele energii, ale też całkiem sporo mi jej zabiera Życzę miłego wykańczania SSO. dugi21 koszty wyślę na priv, natomiast układ pokoi na poddaszu jest taki jak w projekcie, jedynie z pokoju od frontu wydzieliliśmy dodatkową garderobę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 super sypialnia,taka jasna i przytulna,naprawde pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dugi21 06.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 i czy te pokoje na poddaszu są w miare ustawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabele 07.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Wita Utek,ślędzę Twój wątek od dawna, bardzo mi się podoba ta przemiana w sypialni, gabinecie i wiatrołapie, dzięki tapecie jest elegancko,a zarazem cieplej. Podziwiam Cię za to, że cały czas masz siłę, aby coś zmieniać i to w dodatku przy dwójce małych dzieci:yes:, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revaa 08.02.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witaj Utek, Jestem pod wrazeniem Twojego domu:) Baaardzo podoba mi sie kominek. Mogalbys podac mi namiary na wykonawcow. Powiedz prosze czy te trawertynowe bloczki to jedna plyta tylko pocieta czy to sa osobne pasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 11.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam Utku! Piękny ten Twój domek. A tapety cudne. Możesz proszę powiedzieć gdzie zakupione. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 A tutaj pięknie, piękniej i coraz piękniej. Przy każdych odwiedzinach jest się czym pozachwycać. Mnie najbardziej ujmuje pieczołowitość i dopracowanie wszystkich szczegółów!!! Jak już wielokrotnie tutaj pisałam - BRAWO!!! i czekamy na następne nowinki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkar1 16.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 WiatmMasz najpiękniejszy kominek jaki widziałam. Czy mogę prosić o cenę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biedronki 17.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam!Drogi Utku myslałam, że już nic mnie nie zafascynuje w Twoim jakże uroczym domku, a tu prosze jakie śliczne wejście:)Przyznaj szczerze te wnętrza to zamawiane u jakiegoś projektanta czy sama tak wszystko dopracowałaś, bo jest idealnie i pięknie:)Mam prośbę czy mogła byś napisać z jakiego drewna masz schody i jaki jest ich koszt?Pozdrawiam goraco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romja 19.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dołączam do grona fanów Utkowego domu. W zasadzie prawie od początku śledzę wątek tzn. odkąd zapadła decyzja o zakupie tego projektu, a projekt został wybrany jeszcze przed zakupem działki! I niezmiennie się zachwycam. Gartuluję, napradę piękne wnętrza! Oglądam z radością, że taki piękny dom mnie czeka.Na koniec jak to zwykle bywa ogromna prośba- o cenę schodów. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 22.02.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Pięknie tapetki wyglądaja:) Ja mam prosbe czy jest szansa abys wrzuciła fotki swojej spiżarni i garderoby?? Albo chociaz projekty?Poszukuję teraz inspiracji w tym zakresie.Pozdrawiam Edytowane 22 Lutego 2011 przez triada1301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabina i Grzegorz 23.02.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Utek pozdrawimy i podbaja sie nam twoje tapetki . My juz tez mieszkamy .Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwi0301 28.02.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 WITAM piękne te zmiany Mam pytanie dotyczące części ogrodu , jak długi macie ogród za domem do ogrodzenia , dziękuje i pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.03.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Utku (chyba tak Cię odmienię ) wyznaję przed całym FM, że uwielbiam Twojego Protonka! Dzisiaj rano wstałam wcześniej o godzinę (czyli przed 5.00), żeby nadgonić mnożące się w pracy zaległości, ale nieopatrznie podczas picia porannej kawy zajrzałam na strony Twojego dzienniczka no i .... było już mo mnie, gdyż jego lektura pochłonęła mnie zupełnie. Godzina minęła niepostrzeżenie, gdy po raz kolejny przeglądałam znane mi już zdjęcia, lecz radość, jaką sprawiło mi ich oglądanie - bezcenna Podziwiam Cię nie tylko za smak, z jakim urządziłaś domek, lecz również za Twoją cierpliwość, z jaka wciąż odpowiadasz na pytania forumowiczów, często przecież powtarzające się. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoją rodzinkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts