ognistyrubin 17.09.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Utek, wielkie dzięki za info P.S. Pokoik synka jes prześliczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Pewno to już nudne będzie, ale mimo wszystko napiszę: piękne wnętrza, piękna podłoga, piękna kuchnia (!), super schody, świetnie dobrane dodatki, super drzwi wewnętrzne. Nie spodziewałam się, że połączenie merbau-wenge tak dobrze wyjdzie, chyba i u siebie pomyślę o ciemnych drzwiach, bo merbau na podłodze już postanowione. Bardzo prosze o informację na priv o cenie kuchni. Czy fronty sa w okleinie naturalnej? Chciałam spytać też o kolor okien. Już wyczytalam, że to orzech Włoszczowa. Na zdjęciach wydają się ciemne prawie jak wenge. Czy w rzeczywistości są zblizone do koloru podłogi, czy drzwi? Btw,a jaką macie bramę garażową (kolor, producent)? pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 19.09.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam serdecznie! Fronty mebli kuchennych te ciemne to okleina naturalna dębowa barwiona na wenge. Białe fronty to mdf. Co do okien to kolor jest taki posredni między drzwiami i podłogami, w sumie zależy jak pada światło...Brama to Hormann, kolor to jakiś numerek z palety RAL, nie pamiętam niestety, ale może mąż będzie pamiętał to napiszę Pozdrawiam serdecznie i dzięki za miłe słówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 19.09.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 piękny dom w moim stylu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam serdecznie! Fronty mebli kuchennych te ciemne to okleina naturalna dębowa barwiona na wenge. Białe fronty to mdf. Co do okien to kolor jest taki posredni między drzwiami i podłogami, w sumie zależy jak pada światło...Brama to Hormann, kolor to jakiś numerek z palety RAL, nie pamiętam niestety, ale może mąż będzie pamiętał to napiszę Pozdrawiam serdecznie i dzięki za miłe słówka! Dzięki wielkie! W takim razie poproszę o skonsultowanie z mężem. A możesz mi jeszcze zdradzić cenę tej kuchni? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 24.09.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Utek powiedz jaki to okap, czy dobrze się sprawuje i czy nie jest zbyt głośny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 24.09.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Sure- kolor bramy to 8028 ral.Ziemia- okap jest firmy Faber, chodzi cicho , jestem z niego zadowolona.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 24.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 24.09.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 26.09.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ech, no pięknie co jeszcze można napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 28.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Miło popatrzeć na takie wnętrza. Brak zbędnych ozdobników i wielu różnych kolorów we wnętrzu. Mnie ciekawi właśnie kolor Twoich ścian w domku. Czy w salonie, kuchni i wiatrołapie jest ten sam kolor? jeśli tak czy jest to czysta biel, czy raczej jakiś pastelowy odcień beżu? Jeśli można to jakiej firmy macie farby?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 30.09.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam i dziękuję za miłe słowa W całym domu jest biała farba Kabe Aquatex- to taka lekko złamana biel- nie szpitalna. Wyjątkiem są wnęki przy kominku oraz ściana w salonie z podłużnymi wnekami- tutaj jest Dulux jasny beż. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanetagf 30.09.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dziękuję za odpowiedź! Właśnie kupiłam na próbę białą farbę tej firmy i się zastanawiam bo średnio kryje. Mam pytanie, czy gruntowali państwo ściany przed nałożeniem farb? Złamana biel, czyli ze wzornika? Zastanawiam się też nad farbami firmy Keim-silikatowe- do malowania wnętrz. Ich farby są droższe a więc mam się nad czym zastanawiać. A zależy mi na farbach powiedzmy "oddychających" na bazie naturalnych składników. Czy do łazienek, np na sufitach też była farba kabe Aquatex czy inna? Oj trochę się rozpisałam. Za szybką odpowiedź z góry dziękuję, bo na dniach muszę się zdecydować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi1719503365 30.09.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam Tak jak wszyscy tutaj powiem, że wnętrza są piękne. Gratuluję. Kuchnia w moim stylu, schody, podłogi, pokój synka, wszystko mi się podoba. Panuje tu taka elegancja. Jestem pod wrażeniem kominka. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale jak jest zrobiony ten falisty paseczek, czy tam w środku jest jakaś szybka podświetlana, czy po prostu jest taka luka niczym niezabudowana? Pozdrawiam Chciałam jeszcze zapytać ile m2 ma salon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 02.10.2008 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 lanetagf- farba to klasyczna biel, nie ze wzornika, tyle tylko, że w tym przypadku jest to taka ładna ciepła biel. Co do krycia, to mnie wydawało się, że kryje dobrze Nie kupowałam żadnego gruntu, jako grunt zastosowaliśmy dość mocno rozcienczoną farbę tak jak pisali na opakowaniu. Megi- fala na kominku to czarny granit. PS. Dzisiaj przyjeżdżaja meble do salonu Wkrótce nowe zdjęcia Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 02.10.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Acha- zapomnialam o jednym- sufity w łazienkach też są pomalowane Kabe aquatex.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaem 03.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Chciałam jeszcze zapytac co to za rodzaj drewna, ktory macie na podłodze? Wiem, że to merbau, ale czy to jest barlinek czy coś innego i jaki to producent? Ten merbau jest stosunkowo jasny i dlatego bardzo mi sie podoba.Mam jeszcze pytanie, czy jako podswietlenie schodów stosowaliście ledy, czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 03.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A kiedy obiecane zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.10.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Bardzo ładny domek. GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 05.10.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Chciałam jeszcze zapytac co to za rodzaj drewna, ktory macie na podłodze? Wiem, że to merbau, ale czy to jest barlinek czy coś innego i jaki to producent? Ten merbau jest stosunkowo jasny i dlatego bardzo mi sie podoba. Mam jeszcze pytanie, czy jako podswietlenie schodów stosowaliście ledy, czy coś innego ? Ja też jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts