iwett27 15.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 17.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 O zalapałam się na pierwszy wpis Z Twojego opisu wynika że się mury pną do góry tylko dlaczego ja widzę TYLKO 4 zdjęcia a reszta to krzyżyki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.04.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No co ty mówisz....???? MI sie otwieraja wszystkie zdjecia!!!!!!!!Hmmmmmm.....zaraz zerkne...zaraz tez wrzuce zdjecia z wczoraj wiec zobacz czy sie otworza i daj mi znac prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 18.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No cóż widzę dzisiaj więcej zdjęć niż wczaraj ale nadal w każdym poście jest kilka krzyżyków. W ostatnim z 18.04 nie widzę sufitów, w pierwszym z 17.04 widzę TYLKO królestwo Inwestora a w następnym tylko 3 zdjęcia tzn. bez salonnnu i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 18.04.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Sprawdza lam na dwóch komputerach i na kazdym było widac wszystkie zdjecia..kiedys wystawialam rzeczy na allegro i kolezanka tez nie widziala wszystkich fotek a facet który kupil widział wszystkie:) Czyli co jest na rzeczy:) Jesli chcesz wysle ci zdjecia sufitu na maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 18.04.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Wiesz co jeszcze mozesz zrobic..kliknij prawym mysza na krzyzyk i pobierz obrazy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 19.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kurcze ja tu czegoś chyba nie rozumiem nigdy nie byłam zbyt biegła w te techniczne cuda ale dzisiaj zobaczyłam WSZYSTKIE zdjęcia zobaczymy co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 19.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Aha te dwie brzozy w wejściu do domu są SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.04.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Super to one są, ale za pare lat moge przez nie do domu nie wejsc:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Iwett alez piekny ten Twoj las. zazdroszcze widokow, bede sledzic postepy prac pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 16.06.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 dziekuje! Niestety las z działki niedługo zniknie bo w koncu gdzies ogród musze zrobic:) Zostawiamy tylko świerki i sosenki a brzozy wycinam. Las mam dookoła wiec na dzialce jest zbedny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 dziekuje! Niestety las z działki niedługo zniknie bo w koncu gdzies ogród musze zrobic:) Zostawiamy tylko świerki i sosenki a brzozy wycinam. Las mam dookoła wiec na dzialce jest zbedny:) i bardzo słusznie. Sąsiad zostawił trzy brzozy na swojej działce i twierdzi że to najgorsze drzewo jakie może byc bo wysysa wszytsko z zemi. U niego pod brzozami nie rośnie nawet trawa. Pewnie pytam przez niedbalstwo ale mozna prosic o link do projektu bo nigdzie nie zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 PS: podkradłem Ci wannę bo wielkiej urody i władowałem do inspiracji własnych które jak już gdzieś kiedys pisałaś zasługują na to, żeby znalazła się tam taka ładna wanienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.08.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzieki Dand:) A juz myslałam zes obrazony:) Projekt to "MAłY DWOREK" archetonu. Co do inspiracji to rowniez podkradłam kilka Twoich:) Co do tych cholernych drzew niestety wszystkich nie mogłam usunąc ale beda znikac pojedynczo z biegiem czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 15.09.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 iwett27 w jakiej pięknej okolicy budujesz domek!!!! prześlicznie no u mnie niestety tak nie wygląda, prawie wszystkie drzewa z działki musieliśmy usunąć a obok już tylko inne domki. A u Ciebie napawdę pięknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 15.09.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dziękuje:) Faktycznie pieknie u nas, bo to sam srodek Puszczy Zielonki:) A ile grzybów....i sporo na mojej dziłeczce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 15.09.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 A ile grzybów....i sporo na mojej dziłeczce:) no będziesz do końca życia grzyby zbierała heh super też lubie nature. A pamiętasz może ile zapłaciłaś tej koparace za wyciąganie korzeni i jak długo jej to zajęło? Ja mam nicałe 12 arów...u Ciebie widzę też nie jest bardzo dużo. Dzięki i Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 15.09.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Sylwia nasz koparkowy bierze 90zł/h a ile to mu zajeło nie wiem bo on wyrywał korzenie przy okazji rownania terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 16.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Sylwia nasz koparkowy bierze 90zł/h a ile to mu zajeło nie wiem bo on wyrywał korzenie przy okazji rownania terenu. dzięki chyba też zrobimy tak samo i od razu polecę wyrównać teren to jak dwie pieczenie na jednym ogniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 01.10.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 jak mąż zareagował na brak drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts