Janusz75 14.10.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam My też mamy plany, żeby Gwiazdkę 2009 spędzić już na swoim, a więźba jeszcze pod płotem leży:) Czyżbym przesadziła z opytmizmem W każdym razie trzymam kciuki za Wasze plany! Piękna okolica:) Pozdrawiam! ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 15.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam sąsiadkę..... Widzę że plany wprowadzenia tak jak i u nas- obijają się o termin "gwiazdka 2009 na swoim"....powodzenia...życze tego Wam jak i Nam.... Widze że prace nabrały tempa....o winniczce tez myślimy tylko obawiamy się wód gruntowych bo jak kopaliśmy fundamenty to zrobił się basen...więc decyzję o niej odkładamy na późniejszy temin.... pozdrowionka justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 15.11.2008 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 iwett 27 czekam na zdjęcia z postępów budowy i dopinguję...my ruszany na wiosnę dopiero...oj jakbym już chciała mieć tyle domku co Ty!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 26.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Iwona za około tydzień dostawa wkładu będzie.... jak go zainstalujemy, podłączymy i będzie git - zapraszam Cię i męża Twojego na oglądanie (już bym tam zamieszkała, nawet na goły beton łóżko bym postawiła.... czajnik jest, siku w krzaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.11.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Kaja chetnie wpadniemy!!!!!!!!!!!! Daj znac koniecznie! U nas elektryk kable rozwija:) Ciagle mamy dylemat co wybrac płaszcz wodny czy gorace powietrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.11.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 iwett 27 czekam na zdjęcia z postępów budowy i dopinguję...my ruszany na wiosnę dopiero...oj jakbym już chciała mieć tyle domku co Ty!!! Pozdrawiam serdecznie Sylwia trzymam kciuki! Wiosne juz blisko:) Poki co ciesz sie ze jeszcze nie musisz podejmowac takich decyzji jak ja teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 05.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam postanowilam do ciebie zawitac, bo tez mam "Mały Dworek" tylko ze projektu Lipinskich - ale co tam wielbiciele dworków niech sie łączą. Niedlugo najciekawszy etap waszej budowy czyli wykończeniowka - będę śledzić. A z tymi terminami to się az tak nie martw. Nas facet od schodów tak zrobil w balona ze od sierpnia mieszkamy z prowizorycznymi schodami (oczywiscie facet wywalony i pieniadze odzyskane, ale schodów niet...) - mozna sie przyzwyczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 05.01.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Kochana Coffee Twoj mały dworek to chyba tylko z nazwy jest mały:) Przepiekny macie dom!!!!!!! Nasz jest o wiele mniejszy ale tez go lubimy:) Czekam na ta wykonczeniówke strasznie! Wtedy dopiero posypią sie zdjecia i prosby o opinie:) Zapraszam wiec jeszcze do mojego dworku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dobry wieczór wszystkim Iwetko, takie coś przyszo mi do głowy! Oceniaj i wybrzydzaj do woli Od drzwi na prawo: http://images48.fotosik.pl/46/81a661cb9bd26e28m.jpghttp://images36.fotosik.pl/46/6bb1bcf17f4afb47m.jpghttp://images24.fotosik.pl/311/66c9e85bcaff4432m.jpg http://images24.fotosik.pl/311/c74cfc68b9e4174bm.jpghttp://images25.fotosik.pl/310/81fd8bba1ccd2428m.jpghttp://images34.fotosik.pl/431/6423dcdeec91ad7em.jpg i z góry http://images32.fotosik.pl/430/d74fdbe9d1ed822bm.jpg Niestety, w tym programie nie ma za bardzo możliwości dopasowania skosów z oknami. Wrzuciłam taki, jaki myślę najbardziej odpowiada Twojemu opisowi. Mam też nadzieję, że nie przesadizłam z tymi ciemnymi kolorami, ja też lubię ciemniejsze pomieszczenia i tak jakoś mi te kolory właśnie podpasowały. Farba to "Budyń czekoladowy" Dekoralu a na suficie jest "Brzoskwinia pastelowa" tej samej firmy. Kafle: brązowy Snake Opoczna z beżowymi listwami, na podłodze brąz i krem. Gdyby coś, to pisz! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 05.01.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Braza wielkie dzięki! Podoba mi sie projekt, zmieniłabym meble bo wydaja mi sie za ciezki i za duze ale to mały szczegół.Kolor scian rewelacja! Pokaze męzowi bo to on wybrał kafle, dla mnie one sa troszke za ciemne, ale całosc prezentuje sie swietnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Prosze bardzo!!! Ale pokażesz efekty, coooo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 06.01.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Pewnie ze pokaze! Juz sie nie moge doczekac kiedy wreszcie bede mogła cos pokazac innego niz mury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 14.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam i gratuluję postępów, Iwona ponieważ jesteś bardzo do przodu jeśli pozwolisz to skorzystam z Twoich fachowców. Gdybyś mogła dać namiary na tego pana od kuchni to będę wdzięcznaTeresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 14.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Aha jeszcze napisz jakie macie uzbrojenie na działce, tzn czy macie kanalizę czy szambo Ogromne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 23.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Iwona, jakiego typu macie okno w salonie HST czy ta druga wersję z Oknoplastu i jaka była za nie cena od Pani Michaliny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 28.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Iwonka Zyjesz - stęskniłam się za tobą)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Uroczą macie tę działeczkę a i domek bardzo ładny. Życzę powodzenia na kolejne etapy budowy W kominach macie jakieś wkłady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 16.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dlaczego fotki są niewidoczne? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 16.02.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kurcze właśnie nie wiem co sie dzieje ale od jakiegos czasu mam problem z logowaniem się, co chwile musze zmieniac hasło bo stare jest nieaktywne i nie moge sie zalogowac! A teraz jeszcze te zdjęcia, nie wiem co jest grane! Zaraz wkleje jeszcze raz, moze sie uda! dziekuje wszystkim za miłe komentarze i przepraszam jeśli nie odpisałam ale to wszystko przez te problemy z logowaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 16.02.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Uroczą macie tę działeczkę a i domek bardzo ładny. Życzę powodzenia na kolejne etapy budowy W kominach macie jakieś wkłady?? Witam i dziekuje za miłe słowa! Wkładów jeszcze nie mamy, ale sa w planach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts