jjanicka 03.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cześć IwonaJa też poproszę namiary na ekipę tynkarzy napisz proszę też ile płaciłaś za tynki i jakie to były mechaniczne pozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 03.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Iwonka My robiliśmy wstępną wycenę schodów w Swarzędzu ul.Osiedlowa 18, p.Sławomir Sikorski tel. 660 584 793. Wojtek bywał w jego zakładzie więc poprosiliśmy o wycenę, która była konkurencyjna, niestety nie mieliśmy okazji zobaczyć jego schodów, bo zwyczajnie na jakiś czas sobie odpuściliśmy. Tak więc możecie spróbować, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 07.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 cześć Iwona, widze że lecicie jak burza z budową choć lista co jeszcze do zrobienia nie taka mala no i nie taka tania. Mam pytanie o okna połaciowe, widze ze macie Veluxa, skąd braliście i w jakich cenach ? Jeśli można poprosze jeszcze o namiary na ekipe od posadzek - czy ta cena 13, zł to rozumiem że bez materiałów ,tak ? Z góry dziękuję za wszelką pomoc informacyjna którą mi dajesz.POzdrowionka, trzymajcie się ciepło Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 23.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hej, "przeleciałam" własnie Twój dziennik - super sie Wam domek zapowiada - mam zamówione takie same drzwi zewnetrzne Czy mogłabym prosić na namiary na stolarza od schodów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamia6806 26.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jak z Twoją zabudową kuchni ? Projekt mojej kuchni jest bardzo podobny do Twojego, tzn. wysoka zabudowa po prawej i tylko dolne szafk po lewej. Na co sie zdecydowałaś ? Możesz podac wymiary swojej kuchni ?i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam:) Lamia moja kuchnia zmienia sie jak w kalejdoskopie:) Zabudowa zostaja w sumie ta co byla tylko dojdzie jedna szafka dolna bo inaczej przejscie miedzy stolem a lodówka byloby bardzo waskie. Szafki beda białe lakier, górne wiszące białe szkło + czarny lakier, blat i boki srebrne. Zobaczymy jak wyjdzie:) postaram sie wrzucic projekt z poprawkami dzis wieczorem:) Jesli chodzi o schody to beda z drewna Merbau cena ok 10.000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.04.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zapomnialam dodac wymiary kuchni:) Szerokośc 3m długośc 6m. długosc sciany ze słupkami 2,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.04.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Hejka,Śliczny domek i bardzo ciekawy dziennik. Czekam na zdjęcia kuchni bo jeśli mi się spodoba to poprosze namiary na priva.Czy jesteś zadowolona z Pana od kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 14.04.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dziękuje:) Nie wiem czy jestem zadowolona z Pana od kuchni bo kuchnie przywiozą nam dopiero ok 12 maja:) Wtedy Ci napisze i pokaze:) facet jest konkretny i chyba szczerze doradza, wybil mi z głowy kilka "pomysłów" wiec mysle ze jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 20.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witaj, Iwett wysłałam priva, ale chyba nie doszedł wię teraz zapytam..szukam pomocy...mój kafelkarz zrobił nas totalnie w jajo z terminem, na tzw bezczelniaka i teraz szukam nowego. Chciałam sie zapytać, czy poleciłabyś swojego i ile bierze za metr, bo tak zawierzyłam temu pierwszemu, że nawet nie pytałam o jego cenę. Miał zrobic kosztorys, ale go nie dostałam i nie mam bladego pojęcie po ile teraz ta usługa chodzi. pozdro Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.04.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Aga zadowolona jestem bardzo ale nie wiem jak z terminami u niego bo u nas skonczyl mała lazienke i mial robic duza ale jeszcze kafli nie kupilam wiec zalapal sobie dwie inne jakies roboty i do nas wróci zaraz jak kupie kafle. Bierze chyba 50 albo 55 za m2 al mysle ze o cenie mozna rozmiawiac:) Dzisiaj z nim bede rozmawiac to spytam sie czy jest zainteresowany i wezme od niego numer. Jesli chodzi o robote to jest bardzo dokładny i naprawde switnie robi!PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 02.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Doberek Witam i o płytki pytam Wpadły mi w oko płytki Paradyża Arkesia Beige i po wyszukiwarce FM trafiłem, że takie masz lub będziesz mieła. Mam w związku z tym pytanie: Pewno wiesz czym się różnią, bo wyczytałem że masz/będziesz miała te 2 rodzaje. Czym się różni poler od satyny ? Będę dźwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 04.05.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kris mam Arkesie ale kolor GRYS poler w salonie i satyne w kuchni i wiatrołapie. Róznica jest dlikatna w kolorze tzn satyna jest ciemniejsza (według mnie) no i nie błyszczy jak poler ale tyle to chyba wiesz:) na satynie widac wiecej tych przetarc, np kolor Grys niby popiel ale na satynie wyglada bardziej na bez bo ma wiecej wstawek bęzowych natomiast na polerze to typowy popiel z białymi przetarciami. szczerze Ci powiem ze poler wypada o niebo lepiej od satyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Kris mam Arkesie ale kolor GRYS poler w salonie i satyne w kuchni i wiatrołapie. Róznica jest dlikatna w kolorze tzn satyna jest ciemniejsza (według mnie) no i nie błyszczy jak poler ale tyle to chyba wiesz:) na satynie widac wiecej tych przetarc, np kolor Grys niby popiel ale na satynie wyglada bardziej na bez bo ma wiecej wstawek bęzowych natomiast na polerze to typowy popiel z białymi przetarciami. szczerze Ci powiem ze poler wypada o niebo lepiej od satyny. Dzięki za informację To chiba damy w kuchni i w holu poler, a w wiatrołapie jeszcze się zastanowię nad satyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 04.05.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wiesz co w Ibero badz któryms ze sklepów na Obornickiej sa wystawione płytki Arkesi i na pewno pokazany jest bez wiec najlepiej jedz i zobacz, mi sie bez w satynie podobał natomiast w grysie jak dostałam a wczesniej nie widziałam to mniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Wiesz co w Ibero badz któryms ze sklepów na Obornickiej sa wystawione płytki Arkesi i na pewno pokazany jest bez wiec najlepiej jedz i zobacz, mi sie bez w satynie podobał natomiast w grysie jak dostałam a wczesniej nie widziałam to mniej:) Dzięki jeszcze raz, podjadę do Cermagu (bliżej) kupię 1 szt. żeby żonce pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 09.07.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Iwona, możesz pochwalić się fotkami swojej kuchni w pełnym wydaniu ze sprzętem, czy jeszcze nie jest gotowa ? Jestem ciekawa jak wyszła. Mam jeszcze pytanie co do listew przypodłogowych - kupowałaś je już może? jeśli tak to gdzie i jakie są ceny Pozdrawiam szaloną Inwestorkę Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.07.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Justynka wrzuc zdjęcia jak tylko uprzątne kuchnie:) Codziennie jezdze szoruje a na następny dzień wchodzi "fachowiec" i robi bałagan....dzisiaj przyjechały schody wiec znowu wszystko przeniosło się do kuchni:) Listew jeszcze nie zamawiałam, bedą z duroplastu ale kiedy nie wiem narazie skończyły się fundusze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 19.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 A ja z przyjemnością obejrzę łazienkę w szarościach. A swoją drogą fajny domek budujecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 21.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Czekam na dalszy ciąg dziennika. może jakieś zdjęcia. Jak wyszla kuchnia (gdzies czytalam, ze popielata), a ta szara lazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts