Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszam do komentarzy I&M&O

iwett27

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 88
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Witam i az mi wstyd ze tak zaniedbalam dziennik!!!!!!!! Mieszkamy juz od 2 mc i jest super:) Mebli jeszcze brak ale wszystko z czasem sie kupi, wazne ze juz w swoim domu myje okna i sprzątam:):) Dziennik uzupelnie obiecuje!

Justynko sprzet kupilam w Media jedynie lodówke przez net zamawialam. Listwy juz do mnie ida:) Firma TOKIR.

Pozdrawiam

Iwona

• 3 weeks później...

Cześć Iwona,

Pierwsza sprawa - mam pytanie dotyczące SOLID-u, nie wiem jak u Ciebie ale my juz 6 miesiąc wręcz prosimy się by Solid wystawił nam faktury za ochronę....telefony, listy wysłane i nic... czy Ty też masz takie problemy z nimi ? wiesz już więcej się prosić o faktury nie będziemy... w końcu to im powinno zależeć na kasie...

Druga sprawa - chodzi o te listwy przypodłogowe, czy kupuje się również narożniki wewnętrzne i zewnętrzne do tego czy samemu dopasowuje się w narożnikach docięciami tej listwy

Pozdrawiam

Justyna

Jesli chodzi o Solid to u nas bez problemu faktury dostajemy, najczesciej na 2 mc z góry, takze nie wiem czemu u Was takie problemy...

Jesli chodzi o listwy nie ma naroznikow i trzeba samemu docinac. Listwy sa sliczne, dobre jakosciowo ale narazie nie ma mi kto ich polozyc:) U sasiadow robi ekipa wykonczeniowke i oni zaproponowali mi polozenie listew za 20zl/mb...troche duzo bo w koncu to zadna filozofia, ale maja sprzet a my nie mamy niestety. Popytam jeszcze i zobaczymy.

Pozdrawiam!

[/i]

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam!

Przejrzałam Twój Dziennik i niecierpliwe czekam na ciąg dalszy!

A gdyby nie miał zbyt szybko nastąpić to mam parę pytań:

1. jak się sprawdzają drzwi zewnętrzne Cal? myśleliśmy o identycznych. Czy coś się z nimi dzieje pod wpływem wilgoci? chętnie zobaczę fotkę na żywo, bo okna zamówiliśmy w kolorze orzech, chcę porównać Wasz "orzech" na drzwiach

2. ciekawa jestem bardzo obu łazienek, masz może zdjęcia? poproszę na priv

3. płytki w salonie - jak się sprawdzają? nie macie poczucia zimna?

Dziękuję z góry za odpowiedź!

Pozdrawiam,

ANia

• 1 year później...