Beata i Rafał 04.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Głowa do góry po burzy zawsze wychodzi Słońce!!!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 02.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 cześć Iwona, mam pytanko czy sprzęt AGD kupowałaś jednak w sklepie internetowym (jeśli tak czy dużo zaoszczędziliście?) Zamawiałaś już listwy przypodłogowe, jeśli tak to gdzie ? POzdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 06.11.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam i az mi wstyd ze tak zaniedbalam dziennik!!!!!!!! Mieszkamy juz od 2 mc i jest super:) Mebli jeszcze brak ale wszystko z czasem sie kupi, wazne ze juz w swoim domu myje okna i sprzątam:) Dziennik uzupelnie obiecuje! Justynko sprzet kupilam w Media jedynie lodówke przez net zamawialam. Listwy juz do mnie ida:) Firma TOKIR. Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 23.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć Iwona, Pierwsza sprawa - mam pytanie dotyczące SOLID-u, nie wiem jak u Ciebie ale my juz 6 miesiąc wręcz prosimy się by Solid wystawił nam faktury za ochronę....telefony, listy wysłane i nic... czy Ty też masz takie problemy z nimi ? wiesz już więcej się prosić o faktury nie będziemy... w końcu to im powinno zależeć na kasie... Druga sprawa - chodzi o te listwy przypodłogowe, czy kupuje się również narożniki wewnętrzne i zewnętrzne do tego czy samemu dopasowuje się w narożnikach docięciami tej listwy PozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 23.11.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jesli chodzi o Solid to u nas bez problemu faktury dostajemy, najczesciej na 2 mc z góry, takze nie wiem czemu u Was takie problemy... Jesli chodzi o listwy nie ma naroznikow i trzeba samemu docinac. Listwy sa sliczne, dobre jakosciowo ale narazie nie ma mi kto ich polozyc:) U sasiadow robi ekipa wykonczeniowke i oni zaproponowali mi polozenie listew za 20zl/mb...troche duzo bo w koncu to zadna filozofia, ale maja sprzet a my nie mamy niestety. Popytam jeszcze i zobaczymy. Pozdrawiam![/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 15.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a zdjęć nie widać pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 17.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 jak tak mozna zdjec nie wklejac:) bardzo bym prosila zwlaszcza o lazienkę z szarym!!mam tez pytanie odnosnie plytkarza, czy nadal mozna go polecic?jesli tak to bardzo proszę o namiary na niego! pozdrawiam marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam!Przejrzałam Twój Dziennik i niecierpliwe czekam na ciąg dalszy! A gdyby nie miał zbyt szybko nastąpić to mam parę pytań:1. jak się sprawdzają drzwi zewnętrzne Cal? myśleliśmy o identycznych. Czy coś się z nimi dzieje pod wpływem wilgoci? chętnie zobaczę fotkę na żywo, bo okna zamówiliśmy w kolorze orzech, chcę porównać Wasz "orzech" na drzwiach2. ciekawa jestem bardzo obu łazienek, masz może zdjęcia? poproszę na priv3. płytki w salonie - jak się sprawdzają? nie macie poczucia zimna? Dziękuję z góry za odpowiedź!Pozdrawiam,ANia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.05.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 ja też chciałabym zobaczyc zdjęcia podłogi w kuchni i salonie - wybrałam ten sam gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts