śnieżynka 21.01.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam Cie ANIU przy następnym spotkaniu będzie o czym pogadać tmx Masz rację w Jaśle opałka buduje Gosia i w ROPczycach również już stoi opałek ,byliśmy tam kilkakrotnie zanim ruszyliśmy z własną budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 22.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam Cie ANIU przy następnym spotkaniu będzie o czym pogadać tmx Masz rację w Jaśle opałka buduje Gosia i w ROPczycach również już stoi opałek ,byliśmy tam kilkakrotnie zanim ruszyliśmy z własną budową. w takim razie napisz mi jak oceniacie łazienkę na górze - tą od sypialni z balkonem?? Ja do niej planuję wejscie z korytarza, więc się powiekszy trochę, ale czynie bedzie za mała ?????? drugą ( tą w rogu) łazienkę na górze chcę wykorzystać na garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 22.01.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 tmx witaj , w dzienniku we wpisie z 23 września widać trochę naszej górnej łazienki. Mąż znów jest dziś na budowie ale nie zabrał aparatu .Jak tylko uda mi się zrobić zdjęcia górnej łazienki to zaraz wkleję. U nas na górze też została 1 łazienka ta większa przy sypialni rodziców. Jest powiększona o garderobę i ma właśnie wejście z korytarza. Jest teraz dosyć duża : będą dwa zlewy, prysznic, wanna narożna, wc oraz pralka i jeszcze taka mała szafa wnękowa. Martwię się tylko o wentylację tej łazienki ponieważ gdy wyprostowaliśmy schody to nie możemy teraz podpiąć wentylacji łazienkowej do komina . Będziemy chyba prowadzić wentylację rurą ocieploną na dach ,tylko czy to wystarczy?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 24.01.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Dlaczego nie można podpiąc do komina?? Tam chcecie zrobić szafkę wnękowa?? OOOO o zdjecia bym bardzo prosiła tego pomieszczenia, bo nasunął nam sie nowy pomysł - zeby własnie to pomieszcenie małej łazienki powiekszyć o graderobę, wiec identycznie jak u ciebie. jeszce rozwazamy by to pomieszcenie ( garderoba + mała łazienka) było w przyszłości pokoikiem a ta druga łazienka ( w rogu) łazienką. Co o tym sądzisz??? Tobie będzie łatwiej ocenić jak by to wyglądało w realu. jak by było lepiej - tak czy odwrotnie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 25.01.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Nie możemy się podpiąć do komina ponieważ przesunęliśmy schody do tyłu żeby zrobić je ze spocznikiem.Wtedy jeszcze nie myśleliśmy o wentylacjo łazienki.Co do zdjęć to owszem mamy ale na budowie straszny bałagan Ręce opadają.Mam nadzieję, że chociaż częściowo panowie to uprzątną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mato 26.01.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Gratuluję pięknego dziennika i świetnego domku! Moja mała porada - z tynkami się nie śpieszcie - najpierw dobrze sprawdźcie prognozę temperatury! My rok temu tynkowaliśmy w lutym i oczywiście w weekend jak nie było tynkarzy przyszedł mróz -20 stopni i całe noce siedzieliśmy na budowie i paliliśmy w "kozie" żeby tynków nie poodmrażało Wrażenia niezapomniane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 26.01.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 MatoDziękuję za szybką odpowiedz w sprawie elewacji. Na pewno zadzwonię i popytam o ceny. A jeśli chodzi o tynki to dopiero umówieni jesteśmy na kwiecień co i tak podobno graniczy z cudem żeby zarzucić tynk cementowo - wapienny na strop taki jak nasz monolit. pOZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 16.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 witam i ja dzis odwiedzilem wasza budowe, wszystko super snieg po kolana fajny domek, zazdroszcze pracy ktora postepuje w expresowym tempie, z waszej budowy do naszej rzut kamieniem wiec mam nadzieje ze nastepnym razem spotkamy sie u nas dzieki Wojtek za oprowadzenie i odpowiedzi na setki moich pytań pozdrowienia dla calej rodzinki DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 24.02.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dafit Nie ma sprawy każdy kogoś o coś podpytuje a na Twoją budowę na pewno się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bad666girl 23.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 pięknie wygląda ten Wasz OPAŁEK...tylko pozazdrościć ))) Pozdrawiamy gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 15.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 bad666 girl a WY kiedy ruszacie z WASZĄ budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bad666girl 16.04.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Śnieżynko nasze zmagania możecie zobaczyć tu http://www.bad666girl.mojabudowa.pl/ choć jeszcze nie udało nam się "wbić pierwszej łopaty" ciągle jakieś problemy ale już niebawem....w każdym razie mam taką nadzieję Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bad666girl 13.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 z niecierpliwością czekamy na nowe fotki...idziecie jak burza a domek coraz piękniej wygląda! Powodzenia w dalszych pracach i życzymy szybkiej przeprowadzki pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No i kolejna budowa na podkarpaciu A można wiedzieć,skąd mieliście ekipę do poddasza? Bo my kogoś szukamy do ocieplenia poddasza i do zrobienia płyt g-k,a widzę,że u Was dobrze to poszło,to może i u nas by coś wypocili Pozdrawiam i zyczę dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bad666girl 12.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Co tam u Was? Wykończeniówka pewnie idzie już ku końcowi. Bardzo jesteśmy ciekawi jak domek się zmienił. Wrzućcie jakieś nowe fotki i posta jak Wam idzie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bad666girl 24.01.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam Widzę, że nasze spotkanie w przedszkolu natchnęło Cię do dalszych wpisów na blogu ...bardzo mnie to cieszy Dom prezentuje się świetnie i wnętrza rewelacja ! Razem z mężem czujemy niedosyt i chcemy więcej Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts