Gość Cezar95 09.09.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Proszę o opinię na temat drzwi drewnainych - Włoszczowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 09.09.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jeśli chodzi ci o zewnętrzne (bo tylko takie robią drewniane) to są OK. Oglądałem, będę takie kupował D04 Hamburg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Karol N. 09.09.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Proszę o opinię na temat drzwi drewnainych - Włoszczowa. Pozdrawiam Mam w kolorze teak i musze stwierdzic znaczne roznice w odcieniach czego oczywiscie nie obejmuje gwarancja. Pozatym nic innego nie zauwazylem Pozdrawiam Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Proszę o opinię na temat drzwi drewnainych - Włoszczowa. Pozdrawiam Mam w kolorze teak i musze stwierdzic znaczne roznice w odcieniach czego oczywiscie nie obejmuje gwarancja. Pozatym nic innego nie zauwazylem Pozdrawiam Karol N. Pardon przegapilem cos. Pisalem o drzwiach wewnetrznych plycinowych Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 09.09.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Proszę o opinię na temat drzwi drewnainych - Włoszczowa. Pozdrawiam Mam w kolorze teak i musze stwierdzic znaczne roznice w odcieniach czego oczywiscie nie obejmuje gwarancja. Pozatym nic innego nie zauwazylem Pozdrawiam Karol N. Te różnice w kolorze wynikają pewnie z tego że masz sosnę łączoną (mikrowczepy). Da się z tym żyć a jest taniej. Ja akurat biorę od nich okna, i właśnie z powodów o których piszesz meranti a nie sosnę. Drzwi będę brał tez meranti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Cezar95 09.09.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 DziękiOczywiście chodzi mi o drzwi zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.09.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jeśli dzrzwi zewnętrzne będą od strony zachodniej to nie polecam drzwi drewnianych gdyż czasami występują minimalne truności z ich otwieraniem, szczególnie jesienią gdy deszcze zacinają na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts