Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ACES - powoli :) ale jakoś pnie się do góry nasz Atosik a w tym systemie Konbetu Teriva Plus niepotrzebna jest wylewka bo sam pustak jest wysoki 24 cm i ma keramzytowa nadlewkę oraz daje większa termoizolację :) a cenowo wyszło tak samo jak byśmy dali wylewkę 4 cm :)

pozdrawiamy

Edytowane przez MANIEKiFIONA

Błagam o pomoc! Jestem na etapie kupna dachówki i chciałam uzyskać wycenę dachu z danej firmy, jednak na chwilę obecną nie mam dostępu do projektu bo mieszkamy w Anglii a muszę wysłać rzut dachu. Czy ktoś z atosowiczów mógłby mi poświęcić chwilę i przesłać na emeila ten rzut:) z góry wielkie dzięki to mój adres: [email protected]

Witam

Nic się nie dzieje na forum Atosa. Mam pytanie czy stosowaliście lub zastosujecie kominki wentylacyjne w dachu do 3 pokoi na górze. Jesteśmy na etapie układania wełny i można jeszcze zamontować takowy kominek aby wilgci nie było.

kominek went.jpg

welna_sypialnia.jpg

pokoj_balkon.jpg

welna_lazienka.jpg

welna_poddasze.jpg

Edytowane przez naszatosik

MANIEKiFIONA ładnie rośnie wasz Atosik

Pozdrawiam

U nas skończona cała hydraulika, teraz czekamy za posadzkami.

[ATTACH]115561[/ATTACH][ATTACH]115562[/ATTACH][ATTACH]115563[/ATTACH][ATTACH]115564[/ATTACH][ATTACH]115565[/ATTACH]

Widzę, że w łazience na dole robicie prysznic, czy może się mylę?

My też o tym myślimy, tylko zastanawia mnie jak tam umieścić muszlę ze spłuczką.

jak rozwiązaliście ten problem???

Mam pytanie.

Buduje Atosa w mazowieckim, czy 20 tyś za postawienie domu bez dachu to dużo?

a wy ile płaciliście i gdzie???

Hej Maniek:-). My budujemy w woj. podkarpackim i płacimy 15 tyś bez dachu, z tym że część prac tj. malowanie dysperbitem i ocieplenie fundamentów, wysypanie pomieszczeń ziemią, kamykiem itp. ew. wylewki, odwodnienie, tarasy musimy zrobić SAMI :-(. Była to najtańsza oferta jaką znaleźliśmy, więc jeśli za 20 tyś nie musisz już nic robić sam to chyba jest OK. ps: Za dach z kominami z kinkieru mamy narazie ofertę 9500.