Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

1.jpg3.jpg2.jpgPo kilku dniach pracy naszych fachowców ukazały się w końcu kształty naszego domu :) Na jednym z zdjęć widać zlikwidowana ściane nośną, która dzieliła klatkę schodową z pokojem gościnnym i od razu jest większa przestrzeń. Natomiast schody będą samonośne i nadadzą temu miejscu dodatkowy urok :) Edytowane przez MANIEKiFIONA

Apeluję do wszystkuich Atosomaniaków!!!!!Wrzućcie jakieś fotki wazych mniuej więcej gotowych kominków, najbardziej interesują mnie narożne.....muszę uruchomić swoja wyobraźnie by coś u nas skleić!!!!!pozdrawiam

W sobotę będę na budowie to zrobię fotkę mojego kominka. Nie jest narożny. Stoi na prostej ścianie dzielącej z garażem. Od jutra majstrowie będą obrabiać kominek i być może będzie już gotowy na sobotę.

drodzy Atosomanaiacy!!!!!ja znowu z prośbą, dzisiaj byliśmy w sprawie projektu i wyceny kuchni fronty drewno czereśnia i koleś nas powalił .......otóż nie dość że ta nasza kuchnia wg projektu Dobre Domy to istna kiszka to cena tej kiszki 27000 same mebelki + AGD 12000, normalnie mnie wgięło:) zatem rozmrażam stary temat ile was wyniosła kuchnia i z czego ją wykonaliście ?????

Witam wszystkich!!

Gdzie waszym zdaniem w salonie jest miejsce na telewizor ponieważ zakładając że będzie jakaś sofa to na TV brak dobrego miejsca. Ja mam dwa miejsca na uwadze po lewej obok kominka lub między jednym a drugim wejściem do salonu.

salon1.jpg

salon.jpg

Edytowane przez naszatosik

Witam wszystkich!!

Gdzie waszym zdaniem w salonie jest miejsce na telewizor ponieważ zakładając że będzie jakaś sofa to na TV brak dobrego miejsca. Ja mam dwa miejsca na uwadze po lewej obok kominka lub między jednym a drugim wejściem do salonu.

Moim skromnym zdaniem telewizor w salonie pasuje tylko i wyłącznie miedzy jednym a drugim wejściem do salonu...

Witam wszystkich!!

:) mam ten sam problem. Mój mąż mówi: najlepiej TV widmo lub ściągany na rolecie :)))) Nigdzie nam nie pasuje . Ale coś wymyślę...

drodzy Atosomanaiacy!!!!!ja znowu z prośbą, dzisiaj byliśmy w sprawie projektu i wyceny kuchni fronty drewno czereśnia i koleś nas powalił .......otóż nie dość że ta nasza kuchnia wg projektu Dobre Domy to istna kiszka to cena tej kiszki 27000 same mebelki + AGD 12000, normalnie mnie wgięło:) zatem rozmrażam stary temat ile was wyniosła kuchnia i z czego ją wykonaliście ?????

o ho ho to Was urządzili... Przesada lekka. Nam robi stolarz i cena kuchni bez sprzętu AGD to między 13.500 a 14.000 zł. Fronty mam drewniane , bukowe. (kuchnia się dopiero robi, więc nie pokażę teraz). Ale podaję stronkę wzoru, na jakim się opieram:

http://www.google.pl/imgres?q=kuchnia+meble&hl=pl&sa=X&rls=com.microsoft:pl&biw=1536&bih=690&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=fEIyQR6pJxN2uM:&imgrefurl=http://www.archideko.pl/zoom.php%3Fs%3Dkuchnie_kutno_emka_1&docid=q-8BENM3ewQDzM&imgurl=http://www.archideko.pl/pic/em/emka_meble_kuchnie_01.jpg&w=750&h=500&ei=mWlFT66LObT4sQLKnKDDDw&zoom=1&iact=rc&dur=640&sig=106213756944982723445&page=9&tbnh=149&tbnw=204&start=189&ndsp=24&ved=0CKUHEK0DMM0B&tx=63&ty=70

Witam,

Ja również zastanawiałam się gdzie bedzie tv.Mamy atosa w odbiciu lustrzaym i myslalam ze jak wstawię kanape narózna dłuzszą strona pod okno a krótszą na sciance od podcienia to na scianie tam gdzie bedzie kominek ,oczywiscie blizej okna , innego pomysłu nie mam.

Pozdrawiam