Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Jak już pisaliśmy przymierzamy się coraz poważniej do zakupu projektu, jednak mamy jeszcze jedną prośbę. Chcielibyśmy, jeśli byłaby taka możliwość obejrzeć Atosika na żywo. Najbardziej interesowałyby nas okolice województwa mazowieckiego. Prosimy o informacje i z góry bardzo dziękujemy.

Elcia widzę, że są jakieś nowości na forum i poruszenie twoim "zeszycikiem wydatków". Ja też jestem zainteresowana :lol: ([email protected])

Mam małe pytanko: czy budujecie się niedaleko Rzeszowa?? a może chcecie się pochwalić rozwiązaniami lub konkretnymi radami co zmienić przed zakupem projektu. Chętnie byśmy oglądnęli wasz domek.

Pozdrawiam Wszystkich budowniczych i życzę cudownych Świąt w domowym zaciszu z Rodzinką.

Elcia czy ja tez mogę prosić o przesłanie tego zeszyciku wydatków.

My nadal czekamy na naszego architekta kiedy zechce skończyć wszystkie mapki juz 3 miesiace mineło a on jeszcze nie wyrysował wszystkiego. Mam pytanie jak było u was? jak dlugo czekaliście?

Pozdrawiam wszystkich:)[/code]

Zanim kupiłam projekt wypisałam wszystkie zmiany jakie chcę zrobić i poprosiłam o zgodę. Dostałam ją bez problemu.

Kiedyś czytałam, że można samemu coś zmienić w bryle domu, ale nie powinno to przekroczyć 5% wyglądu budynku. Wolałam więc mieć zgodę na wszystko co sobie wymyśliłam.

madziq86 jeśli jeszcze nie kupiłaś projektu, zrób tak jak ja.