Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

serwisele schodki super! ale one nie są zrobione tak jak w projekcie? mam wrażenie że z tymi schodami to jest tak że jakie wyjdą takie są:) ktoś właśnie tak napisał na tym forum i to chyba prawda, najważniejsze że u każdego są takie jakie powinny być.....szyte na miarę:) pozdrawawiam

Marcez faktycznie miło popatrzeć na wnętrze waszego Atosika:) przyłączam się do prośby Gusi, również proszę o zdjęcia schodów. Pozdrawiam

Schody będą drewniane. Pomiary już stolarz zrobił, a w sobotę będziemy uzgadniać szczegóły :)

Montaż odbędzie się pewnie we wrześniu więc szybko się nimi nie pochwalimy. Fajnie, że podoba Wam się nasz domek :) dzięki

Marcez02, wiesz z naszym atosikiem jest tak ze to calkiem nowy projekt i oprocz tego forum niewiele informacji i zdjec jest dostepnych wiec kazda zmianka nowe zdjecie nas tak samo cieszy jak i was, szczegolnie takich forumowiczow ktorzy musza poczekac z rozpoczeciem budowy- my zaczniemy na wiosne wiec dopoki co to sie ciesze waszym szczesciem- ale mi sie lanie powiedzialo

pozdrawiam

Uf, pogoda nadal nie rozpieszcza. Wydaje mi się, że wszystko toczy się ślimaczym tempem. Jak leje robimy w środku, jak obeschnie pracujemy na zewnątrz. Udało nam się zasypać rowy porobione dla rynien, prowadzące do studni chłonnej. sufity k/g na poddaszu już są zaszpachlowane, teraz obudowujemy rury spiro na parterze. Pracy jest tyle, że nie wiadomo w co włożyć ręce.