Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny byłam wczoraj na budowie u koleżanki budują Bellę tam jest toaleta pod schodami już w projekcie widziałam na żywo i jest ok, mieści się wszystko co niezbędne:)

Alina co do twojej toalety to też dobre rozwiązanie, jak już będziesz miała możliwość to zrób zdjęcia.......a swoją drogą my na pewno przyjedziemy zobaczyć wasz domek :)

pozdrawiam wszystkich

U mnie też wożą ziemię. Ile płacisz, bo ja 270 zł od wywrotki i pan już woła, ze kolejne będą za 300 zł. Gdzie ten kryzys do licha?

Sezon budowlany w pełni. Jesteśmy na etapie kładzenia gładzi gipsowych. Po pełnej dniówce wyglądamy jak bałwanki. Mąż śmieje się, że niedługo będę miała muskuły jak dziewczyna Tarzana.

Cytat Napisał izabela1984 Zobacz post

Studiując całe forum trochę się pogubiałam ustalając kto w jakim rejonie Polski buduje Atosa dlatego mam pytanie czy buduje ktoś w woj. pomorskim ?

Izabela1984 my budujemy swojego atosa w pomorskim, dokładnie pod Kwidzynem, pod koniec czerwca wylalismy strop. jesli chcecie wpasc na budowe to zapraszamy :)

na codzień jesteśmy w gdańsku wiec dajcie znac gdybyscie chcieli wpasc bo na budowie bywamy srednio 2-2,5tyg w miesiacu.

Witam po małej przerwie :) Kochani ma już fundamenty!!! hip hip hura:)

Czy moglibyście zdradzić jakiego rodzaju izolację fundamentów zastosowaliście? i przy okazji bardzo proszę wszystkich, którzy mają juz zrobioną łazienkę pod schodami o wstawienie zdjęć, ale zależało by mi na takich na, na których widoczne bedą równiez schody, ponieważ cały czas waham co zrobic z lazienką a dokladnie gdzie ją umieścić, bo przyznam ,że mam ogromne obawy,że jesli nie powiększę kuchni o łazienkę bedzie ona klaustrofobiczna???:( Prosze pomórzcie podjąć mi decyzję i rozwiac wszelkie wątpliwości...

izabela1984 zmian mamy dosc sporo, przede wszystkim nie mamy garazu, na jego miejscu jest pokoj i lazienka. zrezygnowalismy z wc na dole w miejscu jego bedzie spizarnia. salon powiekszylismy o polcien. na gorze tez zmiany. lazienka jest w zupełnie innym miejscu, mniejsza bez dodatkowej pralni. stwierdzilismy ze bez sensu robic taka duza skoro w domu beda 2.

pawelecfaktycznie sporo tych zmian :)my zastanawiamy się tylko nad przeniesieniem łazienki pod schody chociaż mam watpliwości, czy uda nam się ja tam wcisnąć a jesli tak, to jak bedzie wygladała.

Jeśli chodzi o zaproszenie na budowę, to bardzo dziękuję , dam znać.

Edytowane przez izabela1984