Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam po dłuższej przerwie.

Zbliżamy się do końca prac przewidzianych na ten rok.

W ostatniej chwili dodaliśmy okno dachowe w łazience.

Właśnie panowie od kominów skończyli swoją pracę (jesteśmy bardzo zadowoleni).

Teraz czekamy tylko na położenie dachówki, no i kilka poprawek po murarzu.

Załączam aktualne zdjęcie, pozdrawiam wszystkich atosowiczów.

ps wielkie dzięki dla ania100185 za cenne rady w sprawie kominów. :)

DSC00285.jpg

serwisele jestescie z pszczynskiego super :) ja tez! :) powiedzcie mi duzo juz macie wybudowane?? i jest mozliwosc zobaczenia waszego domku na zywo?? jednak przed wybraniem projektu chciałbym zobaczyc domek zeby nabrac pewnosci! patrzac na fotki wasze to bardzo mi sie podoba:) pozdrawiam

Alinko jesteśmy w trakcie fundamentów i przeprowadzki :) jak tylko sytuacja się trochę uspokoi to na pewno znajdziemy czas, żeby was odwiedzić :) dziękuję za zaproszenie......mi nadal nie daje spokoju to wc tam gdzie chcecie ........ coraz bardziej tez chcę takie rozwiązanie z tym, że myślałam żeby je zrobić 120x170 ale ten róg od wejścia ściąć tzn byłaby ukośna ściana......... nie wiem czy dobrze ci to wytłumaczyłąm:D

Komin wyszedł fatastycznie

Z ekipy od elewacji oraz cieśli/dekarza (jak do tej pory [została jeszcze dachówka do położenia]) jesteśmy bardzo zadowoleni.

Z szefa murarzy niestety nie - niestety popełnił kilka pomyłek (niektóre z nich musimy jeszcze poprawić sami a niektórych już się poprawić nie da :( ). W trakcie budowy poprzez swoją niedokładność naraził nas na dodatkowe koszty i na koniec jeszcze podwyższył się z ceną. Zawsze podpisujcie umowy z szczegółowym wyszczególnieniem zakresu prac.

Pozdrawiam aces

Witam wszystkich na forum, zastanawiam się nad zakupem projektu Atos ale chciałbym przed zakupem obejrzeć dom gdyż ciężko mi ocenić wielkość pomieszczeń, szczególnie kuchni która się wydaje na projekcie wąska. Czy jest ktoś z okolic Bydgoszczy, lub z województwa kujawsko - pomorskiego, chętnie obejrzał bym dom.

my jesteśmy z pomorskiego a dokładnie z kwidzyna macie gdzies wiec do nas około 100km. wprowadzilismy troche zmian w swoim projekcie ale jesli chcielibyscie przyjechac zobaczyc jak wyglada to co juz powstało to zapraszam. bo przyznam ze na zywo to faktycznie zupełnie cos innego niz na rysunku...