Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

U mnie nadal ścianki działowe,ale zbliżają sie ku koncowi .W tym roku jeszcze tylko elektryka i to na tyle ,tynki juz na wiosnę.

Ewa_K ale juz macie tą studnię ?? wiercona czy jednak kopana ? kurcze głębokooooo i drogooo.

Alinko studnia wiercona przez tego Pana co u Ciebie, 28m odwiert, ale rura zeszła na 22m. Po 19 byliśmy na budowie to panowie jeszcze ją płukali jutro niby mają kończyć, ale dalej nie wiemy czy tam na pewno jest woda.....:(

Mam nadzieję, że pogoda pozwoli zalać strop, bo ze względu na pogodę zdecydowaliśmy jeszcze w tym roku ciągnąć mury

Edytowane przez Ewa_K

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O ludzie jak ładnie wam wyszedł. Trzeba przyznać, że projekt Atos to bardzo dekoracyjny domek. Pięknie prezentuje się dachówka i ganek wejściowy zaprasza do wizyty.

Dziękuję:) Nam też się podoba a ja wręcz jestem w nim zakochana ;) To prawda , że Atos jest bardzo dekoracyjnym i "uroczym" domkiem dlatego staramy się zachować wszelkie detale aby nie odebrac mu tego uroku:)

Witam Wszystkich,

Czy ktoś może podesłać mi rysunki (z orginalnego projektu) cześci frontowej ze zwymiarowanymi kolumnami przy wejściu, daszkiem, schodami itp. Chciałbym zrobić podobnie i zachować proporcje.

Bedę budować dom podobny do Atosa, ale projektant zrobił tą część troszkę inaczej a mnie podoba się bardziej orginał.

Moj adres: [email protected]

Pozdrawiam,