Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej Aces!!!Piszesz na forum, że budujesz w lubelskim...mam prośbę, czy moglibyśmy zobaczyć Twoje ATOSOWE cudo????pytam, bo chcę rozeznać się w środku, jak to jest w rzeczywistości, a nie na rzutach-a bardzo często jestem w lublinie, więc dla mnie to żaden problem, by zajrzeć w okolice kraśnika pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ralfik z tym stanem pod klucz to ja mam nadzieję, że nam się uda:) ruszyliśmy na koniec września i w tym roku miały być tylko fundamenty na szczęście pogoda dopisała i na tą chwilę mamy zalany strop, jak tylko będzie "na plus" wchodzą murarze żeby skończyć kolankową, dekarz już zamówiony i elektrycy również, na dniach zamawiamy okna.....o cóż oby do wiosny:) wszyscy życzymy wam powodzenia...;)

Hej Aces!!!Piszesz na forum, że budujesz w lubelskim...mam prośbę, czy moglibyśmy zobaczyć Twoje ATOSOWE cudo????pytam, bo chcę rozeznać się w środku, jak to jest w rzeczywistości, a nie na rzutach-a bardzo często jestem w lublinie, więc dla mnie to żaden problem, by zajrzeć w okolice kraśnika pozdrawiam

Jasne, przyjedź i pooglądaj sobie tylko daj znać kiedy na priva to powiem siostrze albo rodzicom by cię oprowadzili bo my aktualnie przebywamy za granicą.

Na 99% będą to Oknoplast okna z Krakowa linia Platinium :)

My chyba też zdecydujemy się na Platinium Evolution zastanawiamy się nad Jezierskim ale Platinium chociaż mało praktyczny (problem z roletami itp.) i odbiega parametrami od Jezierskiego Elita Thermo jeeeeeessssst.......................................................... taki ładny.............. heh.

Edytowane przez aces

My chyba też zdecydujemy się na Platinium Evolution zastanawiamy się nad Jezierskim ale Platinium chociaż mało praktyczny (problem z roletami itp.) i odbiega parametrami od Jezierskiego Elita Thermo jeeeeeessssst.......................................................... taki ładny.............. heh.

Aces jaki problem z roletami? powiem szczerze, że nic nam o tym nie wiadomo .......... my mamy wycenę na okna z roletami zewnętrznymi ale nikt nie wspominał, że będzie jakiś problem jeśli chodzi o montaż.

hejka!!!!Aces jesli Twojej siorze nie przeszkadza to my wpadlibyśmy z żona tak przed świetami tzn. 23 XII bo do rodziców na Wigilię w Tomaszowie śmigamy więc delikatnie odbijemy na Krasnik byleby mieć czyste sumienie że widzielismy gołym okiem ATOSIKa i że mozna śmiało z nim działać...jeśli nie stworzymy Ci problema napisz maila lub tel do siostry- wdzięczny Ralfik

Skończyłam łazienkę.

Pomalowałam jedna ścianę na turkusowo i postawiłam na jej tle regał:

http://images46.fotosik.pl/430/41d19a8f5d4a2a4fm.jpg http://images40.fotosik.pl/433/db6442da9a70a8aem.jpg

Brak jeszcze niektórych elementów wyposażenia, ale można się uczesać:

http://images43.fotosik.pl/451/a4d09b1cc1f101d2m.jpg

i wykąpać:

http://images35.fotosik.pl/285/062dfed600a01818m.jpg

Edytowane przez Elcia1

hejka!!!!Aces jesli Twojej siorze nie przeszkadza to my wpadlibyśmy z żona tak przed świetami tzn. 23 XII bo do rodziców na Wigilię w Tomaszowie śmigamy więc delikatnie odbijemy na Krasnik byleby mieć czyste sumienie że widzielismy gołym okiem ATOSIKa i że mozna śmiało z nim działać...jeśli nie stworzymy Ci problema napisz maila lub tel do siostry- wdzięczny Ralfik

Wszystko uzgodnione możesz śmiało 23 przyjechać telefon do siostry i namiary wyślę ci na priva.

Hej kobitki! Powiedzcie mi na ile wam OKNOPLAST wycenil okna platinum jesli takie owe kalkulacje posiadacie i czy uwzgledniono w nich to okno z lukiem? Ja w wakacje pytalam o wycene na to okno orion plus chyba wzystkie takie jak w planie i wycenili na jakies 8 tysiecy jak dobrze siegam pamiecia. oczywiscie z uwzglednieniem rabatu jakies 30 procent + 5 procent przy zaplacie gotowka. Wogole mysle ze takie rabaty to maja non stop wiec zapewne kazdy sie zalapie:)Dzieki, pozdrawiam

Hej kobitki! Powiedzcie mi na ile wam OKNOPLAST wycenil okna platinum jesli takie owe kalkulacje posiadacie i czy uwzgledniono w nich to okno z lukiem? Ja w wakacje pytalam o wycene na to okno orion plus chyba wzystkie takie jak w planie i wycenili na jakies 8 tysiecy jak dobrze siegam pamiecia. oczywiscie z uwzglednieniem rabatu jakies 30 procent + 5 procent przy zaplacie gotowka. Wogole mysle ze takie rabaty to maja non stop wiec zapewne kazdy sie zalapie:)Dzieki, pozdrawiam

Okna Platinium Evolution wraz z montażem: 16 697 zł (w "Promocji Zimowej")-bez szprosów

Okna Platinium Evolution wraz z montażem: 19 524 zł (w "Promocji Zimowej")-ze szprosami

Edytowane przez aces