Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich

Zastanawiam się właśnie nad kupieniem tego projektu. Ale Moje wątpliwości budzi dosyć wąska kuchnia, przeniesienie wc pod schody raczej nie wchodzi w grę. Przeczytałem już ponad połowę forum, ale nie wszystkie zdjęcia mi się wczytują, nie wiem czemu, bo próbowałem już na kilku kompach i różnych programach. Był bym bardzo wdzięczny za przesłanie jakich fotek waszych kuchni na adres [email protected]

Pozdrawiam

Hejka!

Ludzieeeeeeeeee, nawet nie wiecie jak się dobrze mieszka w swoim domuuuuuu!!!!!!!!!!

Na razie bez telewizora i Internetu, ale za to na swoim. Cisza, spokój, no........... może szczeka pies sąsiada. Mam dużą kuchnię , w której zmieścił się kącik z jadalnią i to był strzał w dziesiątkę. Siadamy do posiłku i napawamy się tym, że jest tyle miejsca. Domek jest bardzo ciepły i przyjemnie chodzi się po podłodze na bosaka (mamy podłogówkę na całym dole). Do tej pory poszły nam 2 tony eko-groszku (grzejemy od września).

Mam chwilową awarię komputera (piszę teraz od brata) i nie mogę wstawić wam zdjęć. Jak się z tym uporam, to wkleję conieco.

No Elcia teraz nie ma wyjścia muszę wpaść na kawkę :)

Super że juz większość za wami i możecie cieszyć się życiem w nowym domku

pozdrawiam

Zapisuję to w pamięci. Spróbuj nie przyjść. Znam połowę Twojej rodziny a Ciebie jeszcze nie! Trzbe to naprawić.

Jeszcze nie mam zdjęć, ale mieszka się nadal wspaniale. Zaczęliśmy już okresowo wyłączać grzanie piecem i wczoraj mąż podgrzał wodę do mycia samymi papierami, które zostały z budowy. W domu długo utrzymuje się ciepło. Jestem rękami i nogami za ogrzewaniem podłogowym na całym dole. Ciepełko ogarnia nas od samego progu.

Najbardziej podoba mi się nasz kącik jadalny w kuchni. W projekcie jest on w miejsu szafy wnękowej i wejscia do kuchni. Nasza kuchnia jest tak obszerna, że z początku męczyło mnie chodzenie po takiej powierzchni. Teraz zrobiłam przemeblowanie w szafkach kuchennych i najwazniejsze rzeczy przeniosłam w kącik pod okno, abym w czasie gotowania poruszała się w trójkącie: lodówka, zlew, kuchenka. Jest dużo wygodniej.

Uf, jedno zdjecie przekaże wiecej niż 1000 słów. Postaram sie to obfotografować i pokazać Wam o co mi chodzi.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

dolaczam sie do prosby Ewy_K o Elciowe zdjecia!

Dziewczyny i chlopaki powstala nowa strona atosika gdzie mozna na mapie polski zaznaczac mejsce realizacji atosika http://domatos.pl/kto-buduje-dom-atos

Dodajcie sie prosze bedzie fajnie na mapie wygladac- jest tez taka sama strona dla projektu lolek i super wyglada czerwono wykropkowana polska- wiec do dziela!!!

Witam szczęśliwych posiadaczy Atosika,

Proszę powiedzcie mi na jakiej wysokość macie parapety. Wczoraj byłem u architekta i powiedział mi, że aby zamontować okna z roletami musimy zwiększyć otwór okienny o 15-20cm w góre lub dół. W którą strone powiekszaliście otwór okienny?. Podnosimy też scianke kolankową o jeden pustak ale nie wiem o ile przedłużyć krokiew. O ile wy ją przedłużyliście? Architekt proponuje aby od ściany do końca krokwii była odległości ok. 80-100cm.

Dzięki za odpowiedź.