Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ponadto na górze jest też dużo miejsca. Pomimo skosów (podnieśliśmy o jeden pustak) pokoje są naparwdę duże. Garderoba rewelacja! Będzie można pomieścić wiele rzeczy :) . Pralnia niczego sobie Myślałam, że skosy dużo "zjedzą" powierzchni, ale myliłam się. Atosik to świetny domek, a najbardziej podoba mi się to , że nie jest duży. Taki wsam raz dla naszej czwórki :)

pozdrawiam wszystkich Atosowiczów :) Niedługo wkleję kolejne fotki.

zzz147-widze kobietko ze sie zawzielas i sie naumialas jak foteczki wklejac-dobrze, dobrze my mamy radoche!!!

domeczek wyglada super tez go wybralismy z tego wzgledu ze nie jest za duzy taki w sam raz-my nie podnosilismy scianki kolankowej wiec u nas bedzie nieco mniej miejsca ale wydaje mi sie ze i tak bedzie wystarczajaco duzo!!

pozdrawiam i czekam na kolejne foteczki

zzzzz147 domeczek już super wygląda, my też podnieśliśmy kolankową o pustak i pokoje są bardzo przestronne. U nas pralnia wyszła prostokątna 2x3, i łazienka również prostokątna; udało nam się "wyprostować" ściany dzięki zmniejszeniu klatki schodowej i jest naprawdę super! Każdy kto wchodzi do łazienki to robi WOW!!! Dzisiaj zaczęli tynki.

Alexandra przesyłam linki zdjęć łazienki, niestety nie mam pralni, ale jak zrobię to wkleję. Na zdjęciach znalazła się moja córcia, ale to nie przeszkadza:)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/803d44783fe64da0.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57e122ec322925e5.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42d4dabc86c70c14.html

nasz projekt to odbicie lustrzane, zwężaliśmy klatkę schodową z 2,7m do 2,1 (zdjęcie znajdziesz na moim profilu fotosika), dzięki temu pozbyliśmy się "L" w łazience i pralni i mamy proste ściany. Zaznaczam, że toaleta na dole jest wygospodarowana w przedpokoju i dzięki temu wyszła duża kuchnia, a komin wentylacyjny, który powinien być między kuchnią a toaletą został przesunięty do ściany nośnej i dlatego na górze w łazience można było przesunąć bez problemu ścianę.

EWA ja nie musze wklejac fotek u Ciebie pomieszczenia są identyczne jak u mnie :))) Jestem bardzo zadowolona ze zmian jakie zrobiłam mam nadzieje ze Ty tez. Postaram sie wkleic jakies fotki w najblizszym czasie mam juz kafle w WC na dole ,pralni, kotłowni ,garażu i konczy sie łazienka na górze.Brama garażowa tez wstawiona ,drzwi w kotłowni ,a jutro wstawią wejsciowe.Regipsy na połowie góry też juz są.

POMIEJSZENIE KLATKI SCHODOWEJ TO STRZAŁ W 10 POLECAM BARDZO :)

OJJJ!!! to daleko od nas (dolnośląskie), Alinka podnosiła wyżej ściankę kolankową, właśnie jakoś tak jak wy. Znajdź zdjęcia Aliny to będziesz widzieć "mniej więcej" jak domek będzie wyglądał z zewnątrz, bo ona zdjęć ze środka chyba nie ma. Edytowane przez Ewa_K

Witam i wklejam fotki z już zamieszkanego ATOSA

http://images50.fotosik.pl/959/5b70fa8de972a175m.jpg

http://images40.fotosik.pl/940/ce3e1bf78b11fb0bm.jpg

Kuchnia - bez żadnych zmian i jest naprawdę duża :)

http://images41.fotosik.pl/931/c980e895efaefda3m.jpg

Salon można wypoczywać :)

Pozdrawiam wszystkich budujących i dalej życzę wytrwałości :)

Witaj ralfik. Na dzień dzisiejszy obecny stan wyniósł nas 93000 zl, w tym wliczony już mamy materiał na dach( blachodachówka, orynnowanie, podprzybitka). Pozdrawiamy gorąco Atosikowego sąsiada:)

uff....pytam bo kurcze jestesmy kasowo ograniczeni i chcac nie chcac musimy zmiescic sie w 300 tys.!!!!!!!oczywiscie z wykonczeniem:yes:

gusia ja robilam projekt kuchni z lodowka i obok niej zabudowanym wysoko piekarnikiem a nad nim mikrofala i nad tym jeszcze szafka, tyle ze oddzielone to bylo wysokim cargo ale wygladalo naprawde super, plany jednak sie troche pozmienialy i bedziemy miec to rozdzielone ale naprawde polecam te kombinacje, wizualnie - super. jak bedzie troche czasu to i ja przysiade i pokombinuje jak wstawic zdjecia bo nie pamietam, jestesmy po tynkach, sciany sie maluja, we wtorek wjezdza kuchnia, wkrotce planujemy zamieszkac i konczyc reszte bedac juz na swoim :)

Możesz mi podać wymiar okna z łukiem??

Dzięki bardzo za pomc

Domek przecudny

Niestety nie pamiętam wysokości ale jest około 20 cm wyższe niż w projekcie. Jeżeli potrzebujesz dokładnego wymiaru to postaram się podać w okolicach Niedzieli.

marcez02 - świetna kuchnia, na pewno jest bardzo wygodna - nam nawet przez myśl nie przeszło żeby ją poszerzyć i widzę że to była słuszna decyzja :)

Pozdrawiam

aces

pawelec-taka slupkowa kombinacja bardzo mi sie podoba i szczerze powiedziawszy nie chcialabym z niej rezygnowac-obawiam sie jedynie ze jak dam szafki dolne 60cm na obu scianach przejscie mi sie strasznie pomiejszy- jezeli chodzi o wizualizacje to mozesz mi wyslac na maila [email protected] o ile to nie jest problem

Marcez02- czy mozna wiedziec jakiej szerokosci sa szafki dolne na tej scianie gdzie lodowka i zlew?

pozdrawiam