Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zzzzz147 nie wiem jak wysoko jest okno, ale z tego co kojarzę na 5 pustaku (dojdzie wylewka), parapet będzie, a kombinowania coś tam było, ale nie było to jakimś większym problemem, nie dało się tego zrobić wizualnie dokładnie tak jak przy krokwiach, ale ważniejsze było dla nas jak to wygląda na zewnątrz niż jak pod dachem.

tak to wygląda

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/288dd041bbd53828.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7225b9e5d4167d9.html

My około 25 km od lublina w stronę Bychawy.

Mam pytanko do Ciebie. NA JAKIM ETAPIE JESTEŚCIE????. Miałbym prośbę czy byłaby możiwość obejrzenia waszego domku?? bardzo mi się podoba ten projekt i jestem zdecydowany na jego zakup jednak chcielibyśmy obejrzeć jak wygląda on na żywo i zobaczyć rozkład pomieszczeń w środku. jesli byłaby taka możliwośc bylibyśmy bardzo wdzięczni. Bardzo bym prosił o jakiś kontakt do Ciebie(np. meila) Z góry dziekujemy.

Talent11- obie lazieneczki wygladaja super-domeczek juz sie wykancza gratulacje!

nie zapomnij o kolejnych fotkach dla czytajacych :)

Talent11, rzeczywiście coś w tej łazience u góry jest przestawione (ścianka z sedesem). Ja mam też projekt podstawowy i na górze w łazience jes taka wnęka/uskok na ściance z sedesem (to komin). Pewnie coś z tym zrobiliście bo jest płaska ściana? Ogólnie bardzo ładnie wykończone :) pomysły ciekawe. A szafki w łazience będą pod blatem? I jeszcze jedno pytanie, o ile pustaków podnosiliście górne piętro? Jakiś mały skos w tej łazience macie bo nawet fajnie wygląda ta wanna narożna. Muszę dzisiaj zbadać to na mojej budowie ;)

Mam pytanko do Ciebie. NA JAKIM ETAPIE JESTEŚCIE????. Miałbym prośbę czy byłaby możiwość obejrzenia waszego domku?? bardzo mi się podoba ten projekt i jestem zdecydowany na jego zakup jednak chcielibyśmy obejrzeć jak wygląda on na żywo i zobaczyć rozkład pomieszczeń w środku. jesli byłaby taka możliwość bylibyśmy bardzo wdzięczni. Bardzo bym prosił o jakiś kontakt do Ciebie(np. meila) Z góry dziekujemy.

Jesteśmy na takim etapie jak widać na ostatnich zdjęciach. Kontakt poszedł na priv.

Talent11 Obie łazienki super :) Rozkład górniej u nas będzie prawie taki sam (wanna będzie dłuższym bokiem na ścianie facjaty domu, oraz jeżeli się zmieszczą to będą dwie umywalki) Gratulacje i czekamy na więcej zdjęć :).

_Alexandra Fajny projekt do bardzo mi się podoba sprytnie ukryta ubikacja za umywalką.

Edytowane przez aces

* Projekt podstawowy, może byc troszkę inaczej w tej łazience na górze bo cos było kombinowane z komienem i tak naprawde jest sporo mniejszy niz w projekcie. Był pomniejszony bo zabierał bardzo duzo miejsca w i tak waskiej juz kuchni, a w łazience to już jakoś tak wyszło że jest równo ze scianą.

*Podnosiliśmy ścianki na górze o 2 pustaki, kąpiel w tej wannie może nie będzie zbyt komfortowa pod tym skosem ale tak naprawdę nie wyobrażam jej sobie w innym miejscu.

* Pod lusterkiem planuje blat pod którym będzie ładny chromowany syfon, a na drugiej połowie może ze 2 szuflady. Nie planuje duzo półek ponieważ mamy w naszym Atosiku pralnię w której większość gratów upchnę.

* A budujemy w okolicach Kielc, zainteresowanych zapraszamy!!!!!

* aces - spokojnie dwie umywalki wejdą, ja robie duży blat i jedną duża umywalkę z boczku