Magdalenka 09.09.2003 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Na Alantę, jak już Tak tak oczywiście się domyślałam, że mam przyjemność z Paniami wymieniać poglądy ale zauważyłam, że nie wszyscy odmieniają nick'i Następnym razem się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 09.09.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jak Ci kominiorz zniszczy butem okno- to wtedy się przekonasz o różnicy między wyłazem a oknem połaciowym.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 09.09.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jakimi Paniami ???, przejdźmy na TY, Alanta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 09.09.2003 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jak Ci kominiorz zniszczy butem okno- to wtedy się przekonasz o różnicy między wyłazem a oknem połaciowym. Marek no tak to taki miły męski akcent coś powiedzieć, skrytykować i się zmyć .... no mam nadzieje, że się jednak nie przekonam ..... i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 A dlaczego ma mi zniszczyć? Wredny kominiarz? Ja się z wrednymi kominiarzami nie zadaję. Pożyczę tego chudego od Alanty i będzie cool. ps.poproszę,żeby zdjął buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenka 09.09.2003 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jakimi Paniami ???, przejdźmy na TY, Alanta jestem milo mi Magdalenka - tak mi się kiedyś spodobał wątek ciasteczka magdalenki w powieści Marcela Prousta " W poszukiwaniu straconego czasu".... i nie ma to nic wspólnego z kształtem tylko wątkiem przywołujacym wspomnienia http://stud.wsi.edu.pl/~gak56/Magdalenki/Magdalenki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.09.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Napewno lepiej założyć przeszklony wyłaz dachowy. Łatwiej przez niego jest wyjść na dach i daje światło tak potrzebne na strychu. Mimo że jest wymiarowo mniejszy od okna to ilość światła jest prawie wystarczająca, a nad to bardzo ładnie wygląda z zewnątrz i stanowi dodatkową dekorację dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 17.11.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Okno-Velux-55x78 Oś obrotu jest mniej więcej w środku. Tytułem sprostowania-kominiarz będzie musiał zdemotnować okno,żeby wyjść (prosta sprawa-zdejmuje się tylko z "zaczepów") i niestety nie zaklinuje się Czy okna Fakro (78x118) też można łatwo zdemontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts