nurek_ms 16.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam,Szukałem odpowiedniego działu do zamieszczenia mojego postu ten wydał mi się najlepszy mam nadzieje że nie zły. Szukam porady mam 2 działki przez działki biegnie rów melioracyjny nie wiem jak się ustosunkować do niego.Rów jest suchy, nie wiem czy wolno mi go przesunąć zasypać czy coś innego nie mogę nigdzie znaleźć przepisów mówiących o tym oraz gdzie w Krakowie złożyć wniosek o przesunięcie . rów biegnie przez środek obu działek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 21.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam!Sprawdź najpierw w ewidencji gruntów czyją własnością jest rów. Bywało tak, że po obu stronach rowu działka była Twoja, a sam rów już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts