jandom 21.07.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Korzystałem z usług firmy Krakowiak (woj łódzkie) i powiem wam, że byłem mocno zaskoczony, ponieważ widać było, że znają się na swojej pracy, a potrącili sobie za przeciski o wiele mniej niż się spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptok 04.08.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Wypróbowałem tą firmę i dzięki za informacje bo pracują szybko i precyzyjnie. Ceny są przystępne, ale również polecam. Ja w każdym razie jestem zadowolony i pewnie przy następnym razie również będę do nich dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inco 18.08.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o świętokrzyskie i przeciski pod drogami to tylko Speed-Hammer. Konkurencja w Kielcach daje wyższe ceny a i opinie na mieście były kiepskie. A panowie ze Speed-Hammer szybko znaleźli dogodny dla nas termin i po 2 godzinach było po kłopocie. No i cena super bo zapłaciliśmy 80zł/mb a mówili nam, że uzgadniają zawsze cenę pod konkretny przecisk więc myśle, że każdy będzie zadowolony. Polecam każdemu. Znajomi co też pod domek robią przyłącza i oni im robili to są też zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcza 01.02.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Witam w 2012r wykonałem przycisk pod drogą Powiatową do wody i kanalizacji i teraz co roku ZDM każe płacić 102zł za moje rury które idą głęboko pod drogą... Czy to legalnie bo słyszałem że takie opłaty powinny być jednorazowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts