milutek 16.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 prosze powiedziec mi jak to jest z otworami okiennymi i drzwiowymi podczas wyceny.. rozumie, ze podczasz ocieplania scian styropianem czy welna wliczamy okna i drzwi w metraz ze wzgledu na obrobke "szpalet".. a jak to jest podczas tynkowania elewacji..? czy w tym przypadku okna i drzwi tez liczymy w metraz robocizny..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Stępniak 16.04.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o wycenę okien za robociznę to jest ona liczona za metr obwodu, natomiast za drzwi za sztukępozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek 17.04.2008 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o wycenę okien za robociznę to jest ona liczona za metr obwodu, natomiast za drzwi za sztukę pozdrawiam Ania przepraszam, ale nic nie zrozumialem.. w pytaniu chodzilo mi czy podczas tynkowania elewacji okna i drzwi wliczamy w metraz robocizny.. czy odejmujemy takie otwory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbogo 17.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 z tego co wiem to obrobienie okien i drzwi jest bardziej pracochlonne i wlicza sie do metrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.04.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o wycenę okien za robociznę to jest ona liczona za metr obwodu, natomiast za drzwi za sztukę pozdrawiam Ania przepraszam, ale nic nie zrozumialam.. w pytaniu chodzilo mi czy podczas tynkowania elewacji okna i drzwi wliczamy w metraz robocizny.. czy odejmujemy takie otwory.. Pani okna i drzwi sprzedaje więc ma takie zwichrowanie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 18.04.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 z tego co wiem to obrobienie okien i drzwi jest bardziej pracochlonne i wlicza sie do metrazu bywa że jeżeli na danej ścianie jest całkiem sporo okna (np. duże 3cz. balkonowe) to można się z ekipą dogadać co do odjęcia części. Lub liczyć bez okien ale okna i drzwi jako oddzielny element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milutek 19.04.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 ja ogolnie licze okna i drzwi w metraz robocizny, ale zastanawialem sie jak to jest z innymi ekipami.. posiadam kilka wolnych terminow (lipiec, sierpien).. wykonuje putz bez zadnych najmniejszych plam, zakol, łączeń itp. (i prosze nie pisac ze to nie mozliwe..) okolice legnicy.. mozliwosc obejzenia wykonanych elkewacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Legnica? Co prawda jest A4 ale niestety nadal to daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts