Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Panel elektroniczny w kabinie....

malgorzata_s

Recommended Posts

Witam,kupilam pieeekna kabine prysznicowa i chyba jest zle podlaczona elektryka czyli panel sterowania i swiatla.Nie mam glownego swiatla a kabel wychodzi na korytarz( :o )nie wiem w sumie po co...jak wydaje mi sie ze powinien byc gdzies pdpiety...panel szaleje !!raz dziala raz ani ruszy!!jaki fchowiez musi na to rzucic okiem?Bo moi panowie zlote raczki,zrobili troche zamieszania chyba...pozdrawiam

hmmm pisze w celu

- podzielenia sie przezyciem

-uzyskania porady

Komu zlecic podlaczenie tej kabiny??Elektryk?nie mam bladego pojecia kto takimi sprawami sie zajmuje.pan ktory robil podlacza wanny,wc,umywalki powiedzial,ze tego sie nie chwyta bo na elektryce sie nie zna,podlaczyli budowlancy jak umieli i panel wariuje!to tyle

dziekuje tak czy siak :D

Komu zlecic podlaczenie tej kabiny??Elektryk?nie mam bladego pojecia kto takimi sprawami sie zajmuje.pan ktory robil podlacza wanny,wc,umywalki powiedzial,ze tego sie nie chwyta bo na elektryce sie nie zna,podlaczyli budowlancy jak umieli i panel wariuje!to tyle

dziekuje tak czy siak :D

trza było jeszcze im dać zęby wyleczyć :D

do kabiny powinna byc załączona dokumentacja podłączenia zasilania. Trzeba wezwać elektryka, dać mu dokumentację, niech to podłączy, wykona pomiary i zostawi podpisane i opieczętowane oświadczenie, że podłączenie wykonano zgodnie z normami i sztuką techniczną. Inaczej możesz stracić zycie i to nie jest żart. I nie dawać do zabawy tynkarzom, czy glazurnikom, tylko uprawnionemu elektrykowi!!!!