retrofood 18.04.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 co do trawek, to dracena i paprotki, już nie nazywam ich roślinami, tylko barami sałatkowymi dla kotów z kwiatkami to uwazaj - niektoe sa lekko trujace i kot moze miec problem z brzuchem. akurat nie paprotka ale niektore jukowate juz tak czarnuch parapety i meble ma obskakane i już go kwiatki nie interesują, ale w jesieni bardzo interesował go zasuszony bukiet, który roztarmosił niemiłosiernie po pokoju. Ale od tego czasu był spokój. Aha, czarnuch wakacje spędza na wsi, gdzie jest wolny i swobodny, do domu przychodzi tylko świtem coś zjeść i tylko czasem pośpi parę godzin. Tam szczypiorka na grządkach nie rusza, ale trawy różne podjada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 jeden z moich prosiaków ma nieodparty pęd właśnie na oliwki, co ciekawe, zje może jedną, ale do upadłego będzie tkał papę w torebkę po oliwkach, kiedyś to mało nie padłem ze śmiechu, jak pchając torebkę, częściowo mając w niej łeb, jeżdziła po parkiecie, bo nie nie mogła o nic jej zaprzeć Oliwki to kocie afrodyzjaki I kocia sie perfumowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.04.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 a to zołza - modnisia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 08.05.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawi 19.05.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Moja kocica uwielbia frytki i chipsy( solone albo paprykowe), surowe ziemniaki również .Jednak przy chipsach ta łagodna kocina po prostu szaleje, nie dając spokoju dopóki nie damy jej chociaz kawałka.Żebyście słyszeli jak ona je chrupie , czasami tylko zlizuje z nich przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A ja od mojego czarnucha dzisiaj po pysku dostalam. Dwoma lapami mnie prala Za serem feta szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 23.05.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mój Diabeł namiętnie jada sałatę i kapustę pekińską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
02aga 17.06.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 a mój kotek jada serek topiony ze szczypiorkiem i cebulą innego nie rusza no a jego ulubiony kwiatek to gwiazda betlejemska , czytałam że jest trująca dla ludzi i zwierząt mojego nie rusza , dlatego aby mieć ten kwiat na święta kupuję go w wigilię inaczej mam obgryzione kikuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 To moja kota ulubiła sobie surowe ziemniaki Zawsze kiedy je obieram na obiad, przychodzi, staje na tylnych łapkach i prosi o kawałeczek Tak na marginesie to zastanawiam sie, czy to dla niej bezpieczne mój żre i nic mu nie jest. lubi też: - ciasto z kremem - zwłaszcza krem - parówki - chleb z masłem - pomidory - żółty ser - groszek z puszki - paprotkę z szafki - nornice, myszy, ptaki - uwaga ,krety wyłapuje ale nie zjada - pizzę - koncentrat pomidorowy - musztardę - piwo - lody 18.07 - wczoraj okazało się ze lubi również nalesniki... nie lubi: chrzanu tartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.06.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Czy to normalne, że koty lubią szczypiorek??? Tzw. kociej trawy jeść nie chce. Niestety koty lubia rózne dziwne rzeczy , nie wszystkie sa dla nich dobre. Nie wiem jak szczypiorek, ale cebula jest szkodliwa dla kotów (nawet trująca) dla psów też. http://zwierzeta.leczymy.com/rady.php?strona=cebula http://therios.strefa.pl/porady/zatr_ceb.html nasz kot czasami kradnie ze stołu chipsy lubi kabanosy z chilli, ser żółty, danio waniliowe i bułki maślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaros 30.06.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no ale dracena chyba nie zresztą później jest: "yyk, yyk, yyyyk, yk, yyyk" i wiadomo co Liście draceny są trujące w większych ilościach. Co gorsza, działa powoli, niszcząc nerki (a zniszczone nerki to straszna śmierć dla zwierzaka, będzie się długo męczył). Lepiej pilnować, by kot nie miał dostępu do draceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 17.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 A zamiłowanie do sportów ekstremalnych? Czy to też rodzaj wścieklizny? U mnie wystarczy otwarte okno dachowe i moje 2 sierściuchy robią sliding po dachówkach i jumping na trawę. Za pierwszym razem to był przypadek, ale im sie spodobało i chciały jeszcze Musiałam je za futro łapać i teraz pilnuję aby okna za mocno nie były rozwarte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts