Chody 17.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam Forumowiczow, Mam pytanie zwiazanie z malowaniem scian pistoletem elektrycznym.Czy ktos z forumowiczow ma jakies doswiadczenie z tym zwiazane.Przymierzam sie do zakupu pistoletu elektrycznego firmy Wagnernie jestem jednak pewny czy bede mogl pomalowac tym sciany uzywajac farby akrylowej. Nie moge uzyc walka poniewaz na scianie jest struktura. Nie wiem czy taki pistolet nie rozleci mi sie w rekach ... Czy znaja Panstwo jakies inne tanie rozwiazanie malowania? pozdrawiam, D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.04.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nie wiem ale w nowo budowanych marketach bardzo czesto maluja wewnatrz wlasnie metoda natryskowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chody 17.04.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 nie wiem ale w nowo budowanych marketach bardzo czesto maluja wewnatrz wlasnie metoda natryskowa ... Dziekuje za odpowiedz ale troche nie o to mi chodzili dlatego tez poprawilem swoje pytanie - chodzi mi o wytrzymalosc pistoletow Wagner ... 1/ czy sie zacinaja 2/ czy mozna uzywac farb akrylowych np. rozcienczona "cieszynka/sniezka" pozdrawiam, D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts