karmella 17.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam, jesteśmy na etapie wykańczania domu. Malarz poradził nam, by wzdłuż schodów, jako podstopnice oraz wokół wyłączników światła położyć silikat, który się nie brudzi i jest przez to bardzo praktyczny. Obawiam się jednak, czy będzie to dobrze wyglądało, bo kojarzy mi się z lamperią. Dom mamy nieduży, więc może lepiej jak najoszczędniej stosować kolory i faktury, żeby nie pomniejszac dodatkowo optycznie wnętrza? Poradźcie, proszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 23.04.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja mam na podstopniach marmurit (kamyczki połączone żywicą). Z firmy Kabe.Myślę że trwalsze od silikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmella 23.04.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dziękuję za odpowiedź! A czy ten marmurit stosuje się też na większych powierzchniach, np. na ścianie klatki schodowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 23.04.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Widziałem na dużych powierzchniach klatek schodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts