zdrapko 17.04.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 zapraszam do komentowania mojego dziennika DZIENNIK ZDRAPKO pozdrawiam,zdrapko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswywiadu 17.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam Na każdym zebraniu jest taka sytuacja że ktoś musi zacząć Przeczytałem twój opis od deski do deski jako że jestem żywo zainteresowany tym regionem Chwaszczyno-Miszewko. Nawet udało nam się wymienić parę uwag na p.w. Chciałem w tym miejscu podziękować za pomoc i jej ofertę na przyszłość (vice versa)!!! Liczę na dalszą współpracę w ciężkiej doli inwestora. Powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siula 26.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 A ja czekam na dalsze opisy i fotki? i byc moze będę pomocna w jakiejś materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts