Adrian1224 12.11.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Żyrandole kryształowe wyglądają ładnie ale bardzo słabo oświetlają pomieszczenie.Ja mam jeden i gdybym o tym wiedział przed założeniem to bym go nie zakładał,na szczęście jest on w sypialni i nie jest to jakieś mocno uciążliwe.Wszystko jest w takich kropeczkach cienia,albo jak kto woli światła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martavintage 17.11.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Mam następujący problem. Całość domu utrzymana w stylu nowoczesnym, salon połączony z kuchnią i jadalnią. W kuchni i jadalni lampy mam proste, nowoczesne. W salonie meble też są proste, nowoczesne, na ścianie nowoczesny tryptyk. Firanki mam z organtyny.Czy do takiego wnętrza pasowałaby nowoczesna wersja kryształowego żyrandola? Macie może zdjęcia takich rozwiązń? Trochę sie boję żeby mi nie wyszedł z tego zupełny misz-masz, tym bardziej że hall z kolei i schody są raczej retro i oświetlenie też musiałam takie tak dobrać. Czy nie będzie już tego za dużo (styl nowoczesny, retro i kryształowy żyrandol)? Wg. mnie nie ma problemu. Ja bym zrobił sondę i miałabyś statystycznie istotna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 20.11.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Żyrandole kryształowe wyglądają ładnie ale bardzo słabo oświetlają pomieszczenie. Ja mam jeden i gdybym o tym wiedział przed założeniem to bym go nie zakładał,na szczęście jest on w sypialni i nie jest to jakieś mocno uciążliwe. Wszystko jest w takich kropeczkach cienia,albo jak kto woli światła:p Też chciałam kupić taki żyrandol kryształowy ale po oglądnięciu prezentacji i filmików na YouTube doszłam do tego samego wniosku co Ty, że słabo świeca i szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 28.11.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 INWESTORKA coś ostatni link nie chce sie otworzyć, więc jak możesz to wstaw jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts