Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy do nowoczesnego salonu pasuje kryształowy żyrandol?

mantra

Recommended Posts

Żyrandole kryształowe wyglądają ładnie ale bardzo słabo oświetlają pomieszczenie.

Ja mam jeden i gdybym o tym wiedział przed założeniem to bym go nie zakładał,na szczęście jest on w sypialni i nie jest to jakieś mocno uciążliwe.

Wszystko jest w takich kropeczkach cienia,albo jak kto woli światła:p

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam następujący problem. Całość domu utrzymana w stylu nowoczesnym, salon połączony z kuchnią i jadalnią. W kuchni i jadalni lampy mam proste, nowoczesne. W salonie meble też są proste, nowoczesne, na ścianie nowoczesny tryptyk. Firanki mam z organtyny.Czy do takiego wnętrza pasowałaby nowoczesna wersja kryształowego żyrandola? Macie może zdjęcia takich rozwiązń? Trochę sie boję żeby mi nie wyszedł z tego zupełny misz-masz, tym bardziej że hall z kolei i schody są raczej retro i oświetlenie też musiałam takie tak dobrać. Czy nie będzie już tego za dużo (styl nowoczesny, retro i kryształowy żyrandol)? :-?

Wg. mnie nie ma problemu. Ja bym zrobił sondę i miałabyś statystycznie istotna odpowiedz :)

Żyrandole kryształowe wyglądają ładnie ale bardzo słabo oświetlają pomieszczenie.

Ja mam jeden i gdybym o tym wiedział przed założeniem to bym go nie zakładał,na szczęście jest on w sypialni i nie jest to jakieś mocno uciążliwe.

Wszystko jest w takich kropeczkach cienia,albo jak kto woli światła:p

Też chciałam kupić taki żyrandol kryształowy ale po oglądnięciu prezentacji i filmików na YouTube doszłam do tego samego wniosku co Ty, że słabo świeca i szukam dalej :(