pierwek 17.04.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 czytając wątek o dylematach przy budowie kanału http://forum.muratordom.pl/kanal-w-garazu-jak-poprawnie-zrobic,t129189.htm naszła mnie nieodparta ciekawość do czego używacie swoich kanałów w garażu? co tam chomikujecie? ze swojej strony napiszę, że aktualnie jest tam mała graciarnia w której stoi beczka ze smołą i jakiś inne śmieci (kanał jest w garażu mojego taty więc nie mam w nim pełnej kontroli) - kiedyś były w nim kartofle i marchew. a co przechowujecie w waszym kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 17.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Opony letnie/zimowe w zależności od sezonu i wiele drobnych rzeczy, które tam wpadły a nie chce się nikomu ich wyjąć. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 18.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Znajomy trzyma tam ekogroszek w workach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 18.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A mój wujek trzymał w kanale karpie, pływały tam sobie kilka dni aż do wigilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 21.04.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Teściową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A mój wujek trzymał w kanale karpie, pływały tam sobie kilka dni aż do wigilii wiec karpie w oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Właśnie go zasypałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 01.05.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Lato ,upał ... żar leje się z nieba . Z czoła i po plecach płynie pot A ja wchodzę do garażu , odkrywam deskę z kanału i wyjmuję ze skrzynki chłodne piwo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.05.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja robię to samo ale piwo wyjmuję z chłodziarki (lodówki). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 06.05.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ale piwo z kanału musi smakować jednak lepiej... poza tym jego zmagazynowana ilość i spożycie jest poza kontrolą drugiej połowy co jest nie bez znaczenia... no i zawsze warto wyskoczyć do garażu żeby "podłubać" pod autem... ten sposób wykorzystania kanału podoba mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts