amazonka22 21.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 można dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo707 21.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam. Ja tez bym chciał wystartować z domkiem na wiosnę Ale jak na razie zaczynamy formalności. 1/4 załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 21.01.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam. Ja tez bym chciał wystartować z domkiem na wiosnę Ale jak na razie zaczynamy formalności. 1/4 załatwiona ja licze ze pod koniec marca dostaniemy pozwolenie i ruszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 21.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Póki co będziemy próbowali wziąć kredyt w CHF, w PLN są raty wyższe o połowę i najzwyczajniej nas nie stać. Składamy wnioski w Eurobanku, Nordei i Polbanku. kolega tez mysli o nordei - natomiast nas podobno nie stać na kredyt we CHF - moze dostaniemy 150 tys- cóz małe dochody a za 150 tys to można komórke postawić podobno też "SPREAD" zjada sporo kasy - jak sie chce spłacić część kredytu po roku lub 2 lata a jest wogóle na Muratorze, jakaś grupa dyskusyjna o KREDYTACH- nie będziemy tu miejsca zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam hurtowo nowo przybyłych i widzę, że niektórzy to już zaawansowani w temacie, bo ja to nie wiem czy przed wakacjami zdążę buuuuuuuuuuuuuuu chwilowy dołek mnie dopadł bo mi gorączka od 3 dni nie spada poniżej 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 chwilowy dołek mnie dopadł bo mi gorączka od 3 dni nie spada poniżej 38 pasie, dołowi i gorączce mówimy stanowcze A KYSZ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 21.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich Pasie sio dołek sio !!!!!!!!!!!! A u nas dziś szczęśliwy dzień bo mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!! JUPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 22.01.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam wszystkich Pasie sio dołek sio !!!!!!!!!!!! A u nas dziś szczęśliwy dzień bo mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!! JUPI Gratuluje!! a ile sie czeka na uprawomocnienie tego pozwolenia. Dwa tygodnie? Jeśli chodzi o kredyt to my w tym roku jeszcze sobie odpuszczamy. Powinno nam starczyc do dach i łącznie z nim. w przyszłym roku będziemy sie martwic co dalej. Ja tez dostałam dziś pozwolenie co prawda na ścięcie 3 drzew ale to zawsze coś nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 22.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 i my też dostalismy pozwolenie- na przysunięcie sie do działki somsiada na 1,5 m. To też pozwolenie, prawda Rozkręca sie grupa - w końcu wiosna 2009 tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ja też czekam na wiosnę jeszcze tylko materiał na ściany i bloczki na fundament kupić muszę i można dołek kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A u nas dziś szczęśliwy dzień bo mamy POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!! JUPI GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 23.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry, z chęcią dołączę do grupy wiosennej 2009. Planuję zbudować domek w okolicach Łodzi. PnB już mam od roku i czas się wziąć do roboty. Jestem na etapie składania wniosku do banku BGŻ. W poniedziałek rzeczoznawca a w czwartek sądny dzień, zobaczymy kosztorys Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry, z chęcią dołączę do grupy wiosennej 2009. Planuję zbudować domek w okolicach Łodzi. PnB już mam od roku i czas się wziąć do roboty. Jestem na etapie składania wniosku do banku BGŻ. W poniedziałek rzeczoznawca a w czwartek sądny dzień, zobaczymy kosztorys Pozdrawiam witaj również jestem z okolic ŁODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 23.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dzień dobry, z chęcią dołączę do grupy wiosennej 2009. Planuję zbudować domek w okolicach Łodzi. PnB już mam od roku i czas się wziąć do roboty. Jestem na etapie składania wniosku do banku BGŻ. W poniedziałek rzeczoznawca a w czwartek sądny dzień, zobaczymy kosztorys Pozdrawiam witaj również jestem z okolic ŁODZI Miło W przeciwieństwie do Twojej działki, moja jest istnym niezasłoniętym polem, z jedną malutką jabłonką na końcu. W jakiej hurtowni zaopatrujesz się w materiały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 23.01.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 witam wszystkich widze że forum rozkwitło i bardzo dobrze ,u nas dosc duży zastój ale niestety nic z tym jak narazie nie zrobimy zostało czekanie do wiosny i byc moze wszystko ruszy oby!!!! poza tym mielismy budowac dom w trzmielinie z archonu ale ostatnio zmienilismy projekt na "TOPAZ III" z MG projekt ,a czemu w sumie to dużo gadac no i mój profil musze teraz zmienic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edaja 23.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Witam, witam ja również okolice Łodzi, a dokładniej Poddębic, bardzo się ciesze że jest nas coraz więcej. Mam nadzieje, że uda mi sie załatwić sprawy papierkowe i zaczniemy budowę wiosną a nie latem.Pozdrawiam Wszystkich i życze powodzenia w realizacji planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.01.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Łódź, Łódź, Łódź... a jest ktoś z pomorskiego U nasa nadal nic, czekamy na złożenie wniosku o pozwolenie przez architekta. Szukamy w tej chwili agregatu, bo prądu nie będzie. I czytamy jak samemu wywiercić studnię abisyńską, bo wody też nie będzie Ot takie problemy mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 null w takiej małej pod Tomaszowem mazowieckim mogę podac ceny. Ale czekamy jeszcze na wycenę z upustami w agroskładzie również pod Tomaszowem bo by bliżej Tomaszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 null w takiej małej pod Tomaszowem mazowieckim mogę podac ceny. Ale czekamy jeszcze na wycenę z upustami w agroskładzie również pod Tomaszowem bo by bliżej Tomaszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 null w takiej małej pod Tomaszowem mazowieckim mogę podać ceny. Ale czekamy jeszcze na wycenę z upustami w agroskładzie również pod Tomaszowem bo my bliżej Tomaszowa Czyli wychodzi ze mamy najskromniejszy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts