ciasteczka 11.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no tak Bobowie i Bobówki budownikigratuluję wszystkim , którzy już...my walczymy z uzupełnieniami w Starostwie...ale może faktycznie te gratulacje to jakieś zaklęcie...więc ..G R A T U L U J E M Y ! ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 11.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 co tu taka cisza czyżby każdy fundamnty juz kopał. to zadam pytanie a co z czego budujecie i jak cenowo mają sie u was np bloczki s uporeks w Poznaniu zamawiamy bloczki po 2,50, my budujemy z phorotermu i ceny wahają się od 5,25 (thermopor) brutto do ponad 6 zł brutto za sztukę acha to u nas za bloczki płacimy po 2.40 ale każa nam sie wstrzymac bo ceny maja spać o 20 procent. my budujemy z suporexa tylko wahamy sie czy z takiego na klej czy na zaprawę ;/ jeden kosztuje 8.90 a drugi 9.40 amazonka, zastanawiam się czy wybrać suporex czy ytong. Dlaczego u Was wybór padł na suporex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kurcze, a może założyć grupę budujących w 2009 Wielkopolan. Moglibyśmy się wymieniać wiadomościami i cenami z regionu? A może już tak grupa jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Hmm, długo się nie zastanawiałam. Tadaaamm.GRUPA WIELKOPOLSKA 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 12.02.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 eee i co pójdziecie sobie na swój wątek??? to co ja mam zrobić Jest tu ktos z małopolski ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 12.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no to Was już dwoje a ja ze świętokrzyskiego samiuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 12.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 eee i co pójdziecie sobie na swój wątek??? to co ja mam zrobić Jest tu ktos z małopolski ??? tak się właśnie zastanawiam, czy potrzeba tyle odrębnych wątków??? przecież możemy wymieniać się doświadczeniami z budującymi z całej Polski, a nie tylko z Pyrlandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek S 12.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja tez jestem z małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 12.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 nuul ze względów cenowych. długo sie wahalismy naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 12.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 eee i co pójdziecie sobie na swój wątek??? to co ja mam zrobić Jest tu ktos z małopolski ??? Ja też pozdrawiam z małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 13.02.2009 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 i my również z Małopolski(Wadowice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 13.02.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 A ja po sąsiedzku - z Podkarpacia PS Ślicznie nas dziś zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 13.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 farkcja małopolska!!!! mam pytanie> szukam ekipy do dachu, może macie już jakieś rozeznanie, jakieś firmy lub wyceny ja ma prosty dach dwuspadowy, zadnych udziwnień, dach ma 220m i jakieś 6 m tarasu. Szukam dobrej ekipy ( mam jedną poleconą, ale chiałabym mieć wybór ) Dajcie znać na priv jeśli możecie kogoś polecić.... Jesli macie juz wycenioną tę usługe napiszcie jake są stawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niedźwiedź1719504600 14.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Pragnę wszystkim, którzy otrzymali pozwolenia na budowę serdecznie pogratulować, a tym, którzy na nie oczekują podpowiedzieć jedną ważną rzecz. Nie trzeba czekać 14 dni na to by decyzja stała się ostateczną i podlegała wykonaniu. Należy przy odbiorze decyzji w Starostwie wypełnić odpowiedni druczek w którym prosimy o stwierdzenie, że decyzja jest ostateczna. W treści tego podania jest stwierdzenie, że rezygnujemy z odwołania się od tej decyzji. Proszę zapytać o to. Ja w dniu odbioru PNB miałem je z pieczątką, że jest decyzją ostateczną, od razu ostemplowany DB, złożyłem Zgłoszenie Budowy ogrodzenia. Zdobyłem dokumenty od Kierownika Budowy, żlożyłem jego oświadczenie i Zawiadomienie o zamierzonym terminie rozpoczecia robót budowlanych. Wszystko poszło bardzo szybko i można było rozpoczynać rzeczywistą budowę. Jeszcze raz wszystkim odważnym gratuluję i życze wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Niedźwiedź to nie zawsze sie tak udaje bo większość urzędów stoi na stanowisku że prawo do odwołania się od decyzji jest przywilejem strony którego strona nie może sie zrzec i nie uprawamacniają wcześniej zapytać zawsze można ale specjalnie bym na to nie liczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 15.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja tez mam zamiar zaczac na wiosne 2009 bede budowac w malopolsce kolo krakowa pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 16.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mogę się pochwalić, że od czwartku na naszej działeczce jest prąd! :) Panowie sprężyli się bardzo, mieli czas do kwietnia. Jak pomyślę o wiośnie to coś mnie ściska w środku, jest to połączenie radości ze strachem, czy oby damy radę. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 16.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 też tak macie!!!! z jednej strony się cieszę, a z drugiej ..tyle wyzwań przed nami ojejeu, ale fajnie jest że trafiłam na forum bo tu można się uzewnętrzniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.02.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Null, super, że macie prąd. A ponaglaliście Panów, czy tak sami z siebie?My powinniśmy mieć w połowie roku prąd, zobaczymy jak pójdzie. A ja się nie mogę doczekać budowy. Wydaje mi się, że jestem gotowa ... psychicznie;) Hehe zobaczymy co będzie za pół roku.Ale głowa do góry, musi być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts