Sad Ripper 17.04.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 a do starego, podanego do tego konta, nie mam już dostępu - nie chcę zakładać nowego konta. Jak mam zmienić email? Normalnie prosi o potwierdzenie kliknieciem w link wysyłany na stary adres... sad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Jak mam zmienić email? Normalnie prosi o potwierdzenie kliknieciem w link wysyłany na stary adres... wchodzisz w swój profil [na górze strony, obok linka do 'CZAT'] w okienku "Adres email" wpisujesz swój nowy adres - kompletny, czyli wg wzoru nazwa@domena ważne jest, by się nie pomylić w nowym adresie mailowym, gdyż w momencie potwierdzenia tej zmiany konto na Forum jest deaktywowane poniżej wpisujesz "Obecne Hasło", gdyż "Musisz potwierdzić obecne hasło jeśli chcesz je zmienić lub podać inny adres email" i to wszystko, na dole klikasz "Wyślij" UWAGA: przy operacji zmiany adresu email nie należy zmieniać jednocześnie hasła dostępu do samego Forum, bo będą kłopoty po kliknięciu "Wyślij" ukazuje się na chwilę informacja o deaktywowaniu konta, zostajesz automatycznie wylogowany a na nowy adres przychodzi mail o treści: Witaj xxxxxx, Twoje konto na "Murator" zostało deaktywowane, prawdopodobnie w związku ze zmianami jakie dokonałeś w swoim profilu. Aby ponownie aktywować Twoje konto musisz kliknąć poniższy odnośnik: http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=activate&u=xxxxxxxxxxxxxxxxxxx -- Administrator forum klikasz w linka, następnie logujesz sie na Forum w razie ewentualnych problemów należy skontaktować się z: [email protected] dla ułatwienia zadania informatykom dobrze jest w korespondencji podać link ze swoim ID czyli to, co widać w pasku adresu przeglądarki po kliknięciu na: * swój własny nick wyświetlany na Forum [np. na górze strony głównej z listy "Zarejestrowani Użytkownicy"] * lub na 'PROFIL' - pierwszy przycisk od lewej znajdujący się pod każdym postem danego użytkownika ten link ma postać http://forum.muratordom.pl/uzytkownikxxxxxxx.htm gdzie numer xxxxxx to właśnie ID użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 18.04.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 problem jest chyba nieco szerszy - za diabła nie pamiętam hasła do konta tutaj - więc żeby je przypomnieć, musiałbym mieć sprawnego maila, a żeby mieć sprawnego maila, musiałbym znać hasło... i tu jest pies pogrzebany. co teraz? sad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 problem jest chyba nieco szerszy - za diabła nie pamiętam hasła do konta tutaj - więc żeby je przypomnieć, musiałbym mieć sprawnego maila, a żeby mieć sprawnego maila, musiałbym znać hasło... i tu jest pies pogrzebany. co teraz? rozumiem, że teraz masz ustawione automatyczne logowanie cóż, w takim przypadku [kiedy nie znasz hasła ani nie masz dostępu do podanego kiedyś adresu email] pozostaje chyba tylko korespondencja z informatykiem i "ręczne" ustawienie może zacznij od napisania priwa, bo to obecnie chyba jedyna forma zweryfikowania Twej wiarygodności [tzn. że Ty to Ty, a nie ktoś inny, kto poda dowolnego maila i przejmie Twe konto na Forum] >> http://forum.muratordom.pl/uzytkownik20941.htm nie mam pojęcia, jak to będzie zrobione, ale właściwie nawet bezpieczniej, jeśli szczególy ustalicie prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 27.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ratunku!!!! Ponury, ratuj, proszę - zmieniłam adres e-mail w profilu tydzień temu i nie dostałam linka aktywującego. Pisałam 2x na podany przez Ciebie adres do programistów, podałam wszystkie dane użytkownika, stary i nowy adres, ale żadnego odzewu Może zrobiłam jakiś błąd wpisując nowy adres, chociaż sprawdzałam Hasła nie zmieniałam. Tu jest mój stary profil: http://forum.muratordom.pl/uzytkownik51254.htm Plisssss, ja chcę wrócić na Olimp Babska próżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Plisssss, ja chcę wrócić na Olimp Babska próżność nie taka znów próżność, po prostu szkoda konta odpisałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 1 28.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzięki, odebrałam, odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga1 30.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 nooo prosze sami znajomi... cześć OK... nawyrabiałam to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor2 09.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a co ja powinienem zrobic jesli nie moge sie zalogowac na stare konto bo nie pamietam hasła ?? do skrzynki emailowej której adres byl podany na forum w profilu tez nie moge sie zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.02.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 można zadbać o odzyskanie konta albo pisać z nowego, skoro poprzednie jest straconedokładnie taka sama sytuacja jest już opisana w tym wątkuhttp://forum.muratordom.pl/post2468940.htm#2468940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
resor2 17.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 napisze jeszcze pw do Moder_tech bo jakies emaile pisałem ale bez echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts