czajon 17.04.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 WItam tak jak w temacie czy moge budowac swoj dom, czy musze miec jakiegos wykonawce, jak to sie przedstawia w swietle prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kid 17.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 WItam tak jak w temacie czy moge budowac swoj dom, czy musze miec jakiegos wykonawce, jak to sie przedstawia w swietle prawa Jak potrafisz to buduj.Jedynie pod ins.elektryczną musi podpisać sie elektryk z uprawnieniam( wykonać możesz sam).Instalacje co i kan równiez tylko odpalenie pieca należy zlecić serwisowi(utrata gwarancji),instalację gazową musi wykonać uprawniony monter.Przyłącze wody możesz sam biorac kier.robót który ci podpisze.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajon 17.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hehe to jestem w dobrej sytuacji jestem elektrykiem i instalacje zrobie sam ojca mam ktory zrobi mi wod-kan i co, no i postawil dwa domy swoj i brata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whitemag 18.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Mozesz - jednak musisz miec kierownika budowy... i w tym przypadku na nim bym juz nie chcial oszczedzac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts