Ineso 01.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 - strona FAP cała w turkusach wow niestety na polskich stronach niewiele tego i żadnych cen zdradzisz? (żebym miała z głowy marzenie o nich od razu ) z polskich płytek niestety nie znalazłam jeszcze takich intensywnych turkusów, właśnie wróciłam ze sklepu ,,łazienkowego" no i mi powiedzieli, że niestety Paradyż Sensual jest bezkonkurencyjny. Niestety nadal go nie widziałam na żywo, ale mają mi sprowadzic. Z innych Euforia Cersanitu jest znośna (bez dekorów), ale blada trochę. - fiolet - no ja mam zamiar zrobic jednak jaśniejszy, z mieszalnika Duluxa-cho się trochę boję tego mieszalnika, bo wyczytałam gdzies że mogą byc niespodzianki a Ty odwazna jesteś z samomieszaniem! - a tapetą to mnie dobiłaś!!! patrzę teraz na innym komputerze, w powiększeniu i żadnego pomarańczowego nie widzę w brązowy tu uwierzę, a perła nadal srebrna - tak to właśnie bywa z obrazem elektronicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 01.07.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ineso Ceny na Bartyckiej we wrześniu 2007: granat 25x45: 125,-/m2, błękit 25x45: 114,-/m2 granat podłoga 31,5x31,5: 133,-/m2, mozaika 54,- zł/plaster 30,5x30,5 A może chodziło Ci o tapetę w sypialni? tę jakby z bąbelkami? Tutaj rzeczywiście nie ma tam pomarańczy... Tylko beż perła, biel... A fiolet... Niestety z mieszalnika przy wyborze próbników nigdy nie wybierze się dokładnie tego, co się chce Przy malowaniu są przekłamania i dotyczy to głównie ciemniejszych kolorów. Ja próbowałam z pigmentami i robiłam próbkę na ścianie, dopiero po wyschnięciu widziałam efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 02.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 No to cenowo porównywalne z Sensual. Może mi się je gdzieś uda zobaczyć je na żywo. Chodziło mi o tapetę w gałązki A fiolet z mieszalnika będzie chyba taki: http://www.dulux.pl/swatch/purple_sage_2.jpg chyba faktycznie będę testować najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 02.07.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ten Twój fiolet jest bardzo ładny, ale trochę "zimny" Ja chciałam uzyskać bardziej ciepły I rzeczywiście radzę Ci robić próbki Żeby jednak potem te Twoje próbki nie "wychodziły" spod farby, to zrób może jak ja: malowałam sobie na pozostałościach płyty g-k (tej szarej części) To Paradyż jest taki drogi??? Pewnie dlatego, że to nowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 04.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A to właśnie fiolet z palety kolorów ciepłych Ewentualnie mam w zanadrzu jeszcze bardziej ciepły, bardziej w stronę różu. Twój mi się bardzo podoba, ale mój mały salon by nie zniósł takiego ciemnego odcienia Paradyż w sklepie kosztuje 220 zł, podłoga 100zł! bo to rektyfikowana ceramika. Ale się z niego dziś wyleczyłam, bo jednak w rzeczywistości nie robi takiego wrażenia. Widziałam dziś FAP na żywo, z Twojego odcienia ten jasny niebieski, turkusu nie było, ale za to Amour Mer taki turkus w paski cudo! na szczęście nie było z tego podłogi, no i cena.... ale płytki ogolnie piekniejsze od Paradyża. Ale znalazłam Graala swojego dziś! nawet miałam okazję przyłozyc go do Paradyża i jest piękniejszy i tańszy, ok. 55 zł, i jest biała płytka z niego! ideał Tylko na zamówienie, ale ja mam czas jeszcze do urządzania, choc w sumie łazienkę to już bym mogła, bo projekt gotowy i wszystko wybrane A to moje znalezisko (kolor Cielo, ale daję wszystkie bo piękne są-w rzeczywistości takie mocno nasycone): http://www.baldocer.com/htm_english/producto.php?categoria=revestimiento&formato=20x30&serie=colors# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 04.07.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Rzeczywiście wyglądają identycznie jak mój FAP To jak tanie, to bierz! A jaki byś fiolet nie wybrała, to mówię Ci, zrób gdzieś sobie najpierw próbkę, która wyschnie i zobaczysz dopiero efekt. Moja koleżanka ostatnio robiła remont i przyznała mi rację, że w tych ciemnych kolorach nigdy rzeczywistość nie wychodzi taka, jak na próbnikach Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 05.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A jaki byś fiolet nie wybrała, to mówię Ci, zrób gdzieś sobie najpierw próbkę, która wyschnie i zobaczysz dopiero efekt. Moja koleżanka ostatnio robiła remont i przyznała mi rację, że w tych ciemnych kolorach nigdy rzeczywistość nie wychodzi taka, jak na próbnikach Powodzonka! na pewno tak zrobię, dzięki za podzielenie się doswiadczeniem A jak przyczytałam o piwnicy i garderobie to zzieleniałam z zazdrości Moje całe mieszkanie ma 33 metry i moim największym problemem jest upakowanie w nim mojej garderoby! Mebelki dla córki cudne, a juz ten kuferek jest boski! Ślicznie dziewczęco wygląda ten pokoik i bardzo oryginalnie. Znalazłam dziś coś w podobnym stylu: http://www.pure-deco.com/boutique/images_produits/_Sticker-MI101_1.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 06.07.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Śliczny ten regalik w motylki.... Ciekawe, ile kosztują te mebelki Ja znalazłam mebelki w internecie tutaj: http://www.cudownelata.pl/polski/index.php?id=pokaz&foto=11 i zrobił mi je znajomy stolarz za połowę ceny!!! A piwnicę dlatego mam taką dużą, ponieważ na parterze w bloku mamy pomieszczenia usługowe (gabinety lekarskie) stąd w klatkach jest mniej mieszkań i mogli zrobić większe piwnice dla osób mieszkających w tej klatce Też sobie zazdroszczę tak dużej piwnicy i tej garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 07.07.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nie wiem ile kosztują mebelki bo to zdjęcie to wizualizacja ze strony z szablonami (w dodatku francuskiej). A strona z mebelkami jest cudna! fajnie mieć znajomego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 08.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 GGGosik, jeszcze pytanie łazienkowe. Masz ceramikę Koła w łazience córek, czyli jak to się określa bardziej mleczny kolor - czy to się nie gryzie z bielą kafelków? (bo te kafelki masz białe a nie ecru żadne?) Bo ja juz tez się zdecydowałam na Koło Rekord (z wyjątkiem wanny-Cersanit Edera) a dziś mnie tak natknęło, że do łazienki zimnej biało-niebieskiej to może ceramika zimnobiała czyli typu Cersanit powinna byc??? A może juz wariuję z tego ciągłego myslenia o łazience (jeszcze armatura nie wybrana i albo brzydka albo droga ech..). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 10.07.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 GGGosik,kto robił Ci meble kuchenne i czy ta sama firma robiła też blaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 slicznie!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 11.08.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 gosik, piekne mieszkanko i gratuluje przeprowadzki. Podrzuciłaś mi pomysł z zagospodarowaniem wielkiej piwnicy, u mnie tylko problemem jest zapach w [iwnicy (stara kamienica:( ) Spróbuję nad tym popracować. Mam pytanie o Twoje szafy - ta w przedpokoju - jakie ma wymiary? i ta w sy[ielni. Gdzie je robiłaś i ile to kosztowało???? z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 12.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 mieszkanko cudo. A możesz zdradzic co jest na podłodze w waszej sypialni, pokoju córki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 mieszkanko cudo. A możesz zdradzic co jest na podłodze w waszej sypialni, pokoju córki? mieszkanko super.czekam na reszte zdjec.podlaczam sie do pytania o podloge w sypialni i w pokoju corki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 28.09.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Super kuchnia!!! Fajnie wygladaja mikrofala i piekarnik obok siebie jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.10.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 zajrzałam z przyjemnością pięknie urządzacie mieszkanko.. i jakie porządne Aniołowo na ścianie nie to co u mnie gdzie popadnie na półkach.. aha i nie zazdroszczę Ci tego dłubania pod autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 15.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 GGGosik , Bardzo przyjemnie dla oka to wszystko wygląda:). A jak Ci się sprawują drzwi przesuwne? Zadowolona jestes? Chowane są chyba w ścianie, tak? Ja też podobne rozwiązanei planuję, ale chciałabym wcześniej zapytać o opinię kogoś kto takowe posiada i testuje Pozdrawiam, Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 01.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 ciasto wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 24.11.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mieszkanie piekne ja jestem dopiero na etapie fundamentów , wiec daleka droga, podoba mi sie Twoja drewniana podłoga mozesz napisać jakiej jest firmy, kolor i ile kosztowała z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts