arkadiusz 17.04.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Facet od nawodnienia, ktory montowal nawodnienie u mnie w ogrodzie twierdzi, ze nie mozna przedluzyc kabla, ktory laczy czujnik deszczu z programatorem. Twierdzi, ze kabla oryginalnego nie wolno przedluzac.Az mi sie wierzyc nie chce. Czy ktos z Was przedluzal ten kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 17.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Problem nie lezy w mozliwosciach technicznych tylko w tym ze komus sie nie chce. Przeciez ludzie nie mieszkaja na identycznych dzialkach i w identycznych domach. U mnie przewod pomiedzy stacja meteo a jednostka sterujaco-pomiarowa wynosi okolo 100 metrow. Przeciez gdyby nie mozna bylo stosowac przewodow o roznych dlugosciach to bylaby jakas farsa.A jak tam z cisnieniem w instalacji, juz w porzadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 17.04.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wlasnie skonczylem rozmawiac z tym gosciem. Nie wiem czy mam isc sie upic czy isc sie poplakac:-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 17.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Upic. Przepij pieniadze ktore miales mu zaplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 17.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Szkoda ze taki wykonawca jak ten Twoj nie zadzwoni ze swoimi odkrywczymi teoriami do polskich przedstawicielstw advisera, tanake czy netafimu, goscie by sie z tydzien tarzali ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 17.04.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A jak tam z cisnieniem w instalacji, juz w porzadku? Babka z Irrigi powiedziala, ze cisnienie 2 to faktycznie troche malo. W sobote jade sam sprawdzic wszystko. Narazie bujam sie z tym, kto ma zamontowac programator w pomieszczeniu gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 17.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Najlepiej niech zalozy ten ktory zakladal reszte, zeby pozniej w razie awarii jeden na drugiego nie zganial. A jezeli nie jest to mozliwe to jakikolwiek elektryk-automatyk da rade bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts