PanRopuch 28.06.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 No, to z geograficznych wzgledow chyba lepszy pomysl niz Kazimierz nad Wisla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 28.06.2002 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 skunks, kiedyś mapy nie było widać, tearaz się pojawiła ! Podoba mi się ! Luśka, a możesz coś więcej o tej Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 29.06.2002 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2002 Jasne, że mogę! Łódź piękne miasto, z każdego końca Polski równie daleko, czyli w miarę sprawiedliwie. Jeśli byłoby zdeklarowanych chętnych więcej niż 10 osób, to można zorganizować spotkanie w zielonej enklawie Łodzi - Arturówku. No i program - oczywiście pełen atrakcji! Kwestia terminu do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Robi się zimno i trzeba by się może czymś rozgrzać. Może jakieś posezonowe intergrupowe spotkanie budowlano-pijackie? Czy inwestorzy mają jeszcze kasę na wyjazdy noworoczne? Jeżeli nie, to może okres B.N.-N.R. wykorzystać na jakieś spotkanie? Czy myślicie, że warto by spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Nie ma szans Frankai, większość jest w ciązy i popija co nawyżej Karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dobrzykowice - ja nie jestem w ciąży Przynajmniej o tym nic nie wiem Z tego co piszesz Ty chyba też nie jesteś w ciąży. Zresztą "ciężarówki" mogą się przydaćby nas ewentualnie odwieźć do izby wytrzeźwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 O i ten podział ról bardzo mi odpowiada, dodatkowo żeby się nie nudziły to bedą mogły przygotować jakąś zagrychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 No a jak mają świąteczne terminy??? Kto podejmie się roli położnej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dziuba - spokojna głowa. Po pierwsze - wszyscy będą zdezynfekowani Po drugi - co druga osoba w Polsce to lekarz Po trzecie - przy odpowiedniej ilości alkoholu we krwi umiejętności wzrastają (ostatnio temu testowi poddawałem moją znajomość rosyjskiego. Test wyszedł bardzo pozytywnie) Po czwarte - dzięki temu będzie można wypić zdrowie Nowego Forumowicza. Podsumowując 3x Jeszcze jakieś wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.10.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 No to tylko gary na gorącą wodę i czyste pieluchy i możemy imprezować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Biorąc pod uwagę oszałamiającą liczbę wypowiedzi w tym wątku tłok na imprezie będzie niesamowity: Dziuba, Dobrzykowice i Frankai. Qrde - ludzie się chyba rozchorowali, albo już im całkiem wysiadły wątroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.10.2002 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 A czy dalej miejscem ma być Piątek/Łódź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 14.10.2002 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 15.10.2002 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 On 2002-10-14 21:40, Frankai wrote: Biorąc pod uwagę oszałamiającą liczbę wypowiedzi w tym wątku tłok na imprezie będzie niesamowity: Dziuba, Dobrzykowice i Frankai. Qrde - ludzie się chyba rozchorowali, albo już im całkiem wysiadły wątroby. No jak se łykniem to się wzrok "wyostrzy" i tłum się zrobi gęsty Swoją drogą to mi dziś lewe oko rozmydla wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.10.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 O qrcze!!! Stare poczciwe Skunksisko się odnalazło!!! Ten to wyczuje zapach otwartej flaszki Cieszymy się niezmiernie. Dla mnie może być i u Luśki, byleby tylko nie wkręcała w imadło paluszka Hop! Hop! Luśka! Słyszysz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.10.2002 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 O qrcze!!! Stare poczciwe Skunksisko się odnalazło!!! Ten to wyczuje zapach otwartej flaszki Cieszymy się niezmiernie. Dla mnie może być i u Luśki, byleby tylko nie wkręcała w imadło paluszka Hop! Hop! Luśka! Słyszysz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.10.2002 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 O qrcze!!! Stare poczciwe Skunksisko się odnalazło!!! Ten to wyczuje zapach otwartej flaszki Cieszymy się niezmiernie. Dla mnie może być i u Luśki, byleby tylko nie wkręcała w imadło paluszka Hop! Hop! Luśka! Słyszysz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohdan 15.10.2002 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 [ Ta Wiadomość była edytowana przez: bohdan1 dnia 2002-10-15 18:28 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2002 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 No jasne, że Was słyszę, a co poniektórych to i po trzykroć!!! Ja tam w dalszym ciągu chętnie pobaluję i Łódź jest aktualna, jeśli nas pogoda nie zniechęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Q-q-qurcze od tych problemów z serwerem zacząłem się jąkać. Tak poważnie rzecz biorąc, to gdy wysyłałem posta serwer akurat dostał zadyszki i pogoniłem go 2 razy, co jak widać było niepotrzebne i stąd 3 jednakowe posty. Wracając do terminu - czy Inwestorów stać jeszcze na narty i termin Ogólnego Obijania się w Pracy (B.N.-N.R.) odpowiada? Najlepsza chyba byłaby sobota 28.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts