Sebastian z wrocka 17.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Chcę pomóc naszym j.w. przywódcom i zakładam nowy wątek: JAK ZBUDOWALI BYŚCIE STADION DO 2012, JEŻELI OD WAS BY TO ZALEŻAŁO Jest jeden warunek - - - - - - - TERMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ponuro to widzę, pewnie trafisz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 17.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaneq 17.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No jest jeszcze sporo czasu , przeciez ponad 4 lata ! to mozna dwa a nie jeden stadion wybudowac Oczywiscie tak jak sie buduje za granica. Miedzynarodowy port lotniczy w Hong Kongu mial byc zbudowany w 3 lata i zostal w tym terminie zbudowany pomimo tego ze nie bylo w miescie i okolicy miejsca na lotnisko. Trzeba wiec bylo usypac w morzu wyspe umocnic ja dobrze przed falami i wichurami a potem dobudowac pare kilometrow autostrad, pare tuneli i mostow. Reszta sam port lotniczy na wyspie to juz drobnostka . W dodatku inwestycja wcale nie byla droga. My tez dalismy sobie bardzo szybko !!! rade z rozbudowa terminala 2 na Okeciu Jaka recepta ? : 1. Organizacja 2. Dyscyplina pracy 3. Praca na 24 godziny 7 dni w tygodniu na wszystkich mozliwych odcinkach. Jesli sie chce to mozna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 17.04.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Z natury jestem optymistą. Jeśli chodzi o imprezy sportowe w 2012 roku, to najważniejsze odbędą sie we Włoszech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 18.04.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 nie od razu Kraków zbudowano .... a co dopiero stadion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts