Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

problem z adresem @ (na profilu forum) help :)

zielonooka

Recommended Posts

Problem z kontem pocztowym jakie podałam w profilu forum

mam w profilu muratora wpisane konto na onecie :

[email protected]

ale sto lat tam nie zagladałam i teraz przy probie zalogowania (na stronie onetu) wyskakuje mi błedne hasło...

warianów hasłowych mam 3 - i zadne nie wchodzi (nie wiem jak to mozliwe :))

nie wiem - czy ktoś mi sie włamał na konto i np. zmienił hasło czy po prostu mialam jakies zacmienie i cudem udalo mi sie wpisac te 100 lat temu jak je zakladalam jakies hasło dziwne ktorego juz nie pamietam.

Aha - rowniez nie mam mozliwosci odzyskania hasła przez pytanie-odpowiedz (bo w miejscu pytanie jest puste pole (wiec jak nie znam pytania to tym bardziej odpowiedzi :)) - nie wiem czy to jakis blad czy po prostu wtedy przy rejestracji i zakladaniu konta nie zaznaczylam tej opcji)

Tak naprawde - chrzanic samo konto - i tak tam nie zagladam i nie lubie onetu i moge sie tam nie logowac ale... bardzo zalezy mi zeby w profilu muratora zmienic adres mailowy na jakis inny (czytaj : taki do ktorego umiem sie zalogowac i pamietam hasło:))

a niestety przy zmianie adresu mailowego wysylaja link na stare konto zeby potwierdzic te zmiane .

no a jak nie moge sie zalogowac to nie potwierdze :)

czy mozna jakos zrobic tak ze na priv redakcji podalabym nowy adres mailowy i w drodze wyjatku ten moj nieszczesny adres bylby zmieniony bez procedury klikania w link potwierdzajacy przeslany na stare konto?

pomocy słoniocy !!! :(:(:( (to cyt. z Puchatka )

niestety przy zmianie adresu mailowego wysylaja link na stare konto zeby potwierdzic te zmiane

to byłoby dość dziwne działanie :roll: ;)

czy mozna jakos zrobic tak ze na priv redakcji podalabym nowy adres mailowy i w drodze wyjatku ten moj nieszczesny adres bylby zmieniony bez procedury klikania w link potwierdzajacy przeslany na stare konto?

można prościej, zerknij tutaj

http://forum.muratordom.pl/post2467758.htm#2467758

dziekuje za pomoc!

ps. kiedys juz zmienialam adres mailowy na profilu muratora.

mialam............@ xxx.pl a chcialam zmnienic na [email protected]

wpisałam nowy adres @ na profilu , dwa razy wpisalam hasło do profilu muratora i wyswietlila mi sie informacja ze na konto stare ........... @ xxx.pl poszla wiadomosc z linkiem aktywujacym zmiane na koncie

weszlam tam , kliknelam i przeszam juz do profilu na ktorym zmiana zostala zapisana

ps. kiedys juz zmienialam adres mailowy na profilu muratora.

[...]

i wyswietlila mi sie informacja ze na konto stare ........... @ xxx.pl poszla wiadomosc z linkiem aktywujacym zmiane na koncie

całkiem możliwe, bo niegdyś ze względu na duży napływ spamerów były wprowadzone spore zmiany w rejestrowaniu i aktywacji kont

teraz jest prościej, i dobrze