zielonooka 17.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Problem z kontem pocztowym jakie podałam w profilu forum mam w profilu muratora wpisane konto na onecie : [email protected] ale sto lat tam nie zagladałam i teraz przy probie zalogowania (na stronie onetu) wyskakuje mi błedne hasło... warianów hasłowych mam 3 - i zadne nie wchodzi (nie wiem jak to mozliwe ) nie wiem - czy ktoś mi sie włamał na konto i np. zmienił hasło czy po prostu mialam jakies zacmienie i cudem udalo mi sie wpisac te 100 lat temu jak je zakladalam jakies hasło dziwne ktorego juz nie pamietam. Aha - rowniez nie mam mozliwosci odzyskania hasła przez pytanie-odpowiedz (bo w miejscu pytanie jest puste pole (wiec jak nie znam pytania to tym bardziej odpowiedzi ) - nie wiem czy to jakis blad czy po prostu wtedy przy rejestracji i zakladaniu konta nie zaznaczylam tej opcji) Tak naprawde - chrzanic samo konto - i tak tam nie zagladam i nie lubie onetu i moge sie tam nie logowac ale... bardzo zalezy mi zeby w profilu muratora zmienic adres mailowy na jakis inny (czytaj : taki do ktorego umiem sie zalogowac i pamietam hasło:)) a niestety przy zmianie adresu mailowego wysylaja link na stare konto zeby potwierdzic te zmiane . no a jak nie moge sie zalogowac to nie potwierdze czy mozna jakos zrobic tak ze na priv redakcji podalabym nowy adres mailowy i w drodze wyjatku ten moj nieszczesny adres bylby zmieniony bez procedury klikania w link potwierdzajacy przeslany na stare konto? pomocy słoniocy !!! :( (to cyt. z Puchatka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 http://forum.muratordom.pl/zablokowani-uzytkownicy-zostales-zablokowany-wejdz-tutaj,t113038.htm Zielonooka jak za mnie zrobili i mi zadziałało to Tobie pomogą ze zdwojoną prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 niestety przy zmianie adresu mailowego wysylaja link na stare konto zeby potwierdzic te zmiane to byłoby dość dziwne działanie czy mozna jakos zrobic tak ze na priv redakcji podalabym nowy adres mailowy i w drodze wyjatku ten moj nieszczesny adres bylby zmieniony bez procedury klikania w link potwierdzajacy przeslany na stare konto? można prościej, zerknij tutaj http://forum.muratordom.pl/post2467758.htm#2467758 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dziekuje za pomoc! ps. kiedys juz zmienialam adres mailowy na profilu muratora.mialam............@ xxx.pl a chcialam zmnienic na [email protected]wpisałam nowy adres @ na profilu , dwa razy wpisalam hasło do profilu muratora i wyswietlila mi sie informacja ze na konto stare ........... @ xxx.pl poszla wiadomosc z linkiem aktywujacym zmiane na koncieweszlam tam , kliknelam i przeszam juz do profilu na ktorym zmiana zostala zapisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ps. kiedys juz zmienialam adres mailowy na profilu muratora. [...] i wyswietlila mi sie informacja ze na konto stare ........... @ xxx.pl poszla wiadomosc z linkiem aktywujacym zmiane na koncie całkiem możliwe, bo niegdyś ze względu na duży napływ spamerów były wprowadzone spore zmiany w rejestrowaniu i aktywacji kont teraz jest prościej, i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.04.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 wlasnie dokonalam zmiany dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts