Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

płytki Marazzi - Architettura WATT i Lasselberger

neck

Recommended Posts

Witam. Jeśli macie doświadczenie z tymi płytkami i macie takie w łazience to proszę o zdjęcia :)

Interesuje mnie kolor płytek szarych i czerwonych w wymiarach 15x15 lub 20x20.

Witaj, mamy zrobiony projekt z płytek Marazzi Stardust białe i szare. Ale rozmiarowo sa chyba większe niż te, o kótrych piszesz :roll:

Zdjęcia koncepcji sa w dzienniku, link poniżej :)

• 4 years później...
Witajcie mam pytanie a propos tej firmy Marazzi, spodobały mi się ich kafle półpolerowane, czy moze ktos ma tą firmę na podłodze i mógłby się wypowiedzieć jak się sprawdzają?

ja mam łazienke z marazzi - na podłodze i ścianie, ale seria treverkhome i treverksign. te płytki sa baaaardzo grube - montowali mi kabine prysznicowa i przeklinali, bo strasznie długo wiercili dziury i kilka wierteł stracili. narzekał kafelkarz - bo grube i ciężko ciąc. ja nie narzekam, są śliczne i fajnie wyglądają...nie zauwazyłam problemów w uzytkowaniu - mieszkam ponad pół roku, jedyny problem miałam z lokalnym przedstawicielem marazzi - w trakcie transportu uszkodzili mi wiele płytek, składałam reklamacje, chrzanili sie z nią długo i w końcu napisałam skargę do centrali we włoszech (chyba), nastepnego dnia dzwonili z warsiawy z lokalnej centrali i dopiero wtedy sprawa nabrała prędkości - wszystko się dobrze skończyło.

w dzienniku jest fotka, to łazienka z kwadratowymi kibelkami:D:cool:

pozdrawiam

:bye:

Mam marazzi w kuchni i łazience, ale inne serie. Były bardzo drogie, lecz warte tej ceny, to świetna firma.

Jeśli chodzi o kolekcję architettura, to można już ją kupić naprawdę tanio, w Anglii widziałam solidne wyprzedaże. Ja osobiście w domu bym takich nie chciała, ale tylko dlatego, że nie przepadam za gładkimi płytkami w monokolorze. Są zbyt często stosowane we wnętrzach publicznych (sklepowe czy kinowe WC itp.)