neck 17.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam. Jeśli macie doświadczenie z tymi płytkami i macie takie w łazience to proszę o zdjęcia Interesuje mnie kolor płytek szarych i czerwonych w wymiarach 15x15 lub 20x20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam. Jeśli macie doświadczenie z tymi płytkami i macie takie w łazience to proszę o zdjęcia Interesuje mnie kolor płytek szarych i czerwonych w wymiarach 15x15 lub 20x20. Witaj, mamy zrobiony projekt z płytek Marazzi Stardust białe i szare. Ale rozmiarowo sa chyba większe niż te, o kótrych piszesz Zdjęcia koncepcji sa w dzienniku, link poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienia82 23.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witajcie mam pytanie a propos tej firmy Marazzi, spodobały mi się ich kafle półpolerowane, czy moze ktos ma tą firmę na podłodze i mógłby się wypowiedzieć jak się sprawdzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.02.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witajcie mam pytanie a propos tej firmy Marazzi, spodobały mi się ich kafle półpolerowane, czy moze ktos ma tą firmę na podłodze i mógłby się wypowiedzieć jak się sprawdzają? ja mam łazienke z marazzi - na podłodze i ścianie, ale seria treverkhome i treverksign. te płytki sa baaaardzo grube - montowali mi kabine prysznicowa i przeklinali, bo strasznie długo wiercili dziury i kilka wierteł stracili. narzekał kafelkarz - bo grube i ciężko ciąc. ja nie narzekam, są śliczne i fajnie wyglądają...nie zauwazyłam problemów w uzytkowaniu - mieszkam ponad pół roku, jedyny problem miałam z lokalnym przedstawicielem marazzi - w trakcie transportu uszkodzili mi wiele płytek, składałam reklamacje, chrzanili sie z nią długo i w końcu napisałam skargę do centrali we włoszech (chyba), nastepnego dnia dzwonili z warsiawy z lokalnej centrali i dopiero wtedy sprawa nabrała prędkości - wszystko się dobrze skończyło. w dzienniku jest fotka, to łazienka z kwadratowymi kibelkami:D:cool: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 24.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam.Mamy gres z tej firmy, serii nie pamiętam, ale fakt plytki grube i ciężko cokolwiek wywiercić. Wizualnie b.ladne, gorąco plecamsebxyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 24.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mam marazzi w kuchni i łazience, ale inne serie. Były bardzo drogie, lecz warte tej ceny, to świetna firma. Jeśli chodzi o kolekcję architettura, to można już ją kupić naprawdę tanio, w Anglii widziałam solidne wyprzedaże. Ja osobiście w domu bym takich nie chciała, ale tylko dlatego, że nie przepadam za gładkimi płytkami w monokolorze. Są zbyt często stosowane we wnętrzach publicznych (sklepowe czy kinowe WC itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienia82 25.02.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dziękuje bardzo wszystkim za odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts