mbuski 17.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ile za przydomowy zbiornik na gaz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Jaki dużyzakopany czy na powierzchni? Bądź bardziej precyzyjny to może uzyskasz satysfakcjonującą odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 19.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 w gazpolu mi wyceniali to jakaś promocja była to robili to za 1zł - sprawdz na stronie gazpola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 w gazpolu mi wyceniali to jakaś promocja była to robili to za 1zł - sprawdz na stronie gazpola Znaczy że co? Sprzedawali Ci zbiornik za całe 1zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 22.04.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 dzwonilam kiedys i pani z gasopolu mowila ze dierzawi sie za 55zl mies netosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 27.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 przedstawiciel z gazpolu był u mnie i mi wyceniał isnstalacje . Za założenie zbiornika i podłączenie instalacji płaciło się 1zł ( umowe się podpisywało na chyba 5 lat ) później się płaci dzierżawe - nie pamiętam dokładnie ile ale napewni nie 55zł/mies z tego co pamiętam to było coś kolo 100zł rocznie - jak chcecie dokładnie wiedziec to moge do niego zadzwonić i się spytać . Ps. Jakby ta dzierzawa zbiornika miała kosztować 55zł/mies netto to 805zł za rok to co to za interes to lepiej kupić sobie samemu na własność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 27.04.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 DAREKPT...no kiedys mi tak Pani powiedziała i 55zl to bylo netto!!!ale w sumei nie jestem pewna czy na meisiac czy kwaral czy pol roku.A taki zbiornik na wlasnosc widzialam na allegro kiedys za 3tysz zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 27.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 no wlasnie tez widzialem taki zbiornik za 3 tys , wiec tak jak mówisz ze 55zł na miesiac to sie to wcale nie oplaca bo po 3 latach wychodzi Ci ze bys go miala swojego a tu dalej trzeba placic , nie pamietam dokladnie ale mozliwe ze to 55zl to na rok ale nie wiem - zadzwonie jutro i sie go spytam i wam napisze ile sie za niego placipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 28.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a czy ktos sie orientuje ile kosztuje taka inwestycja-zbiornik i instalacja zewnetrzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 28.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 jezeli samemu chcesz to pewnie drogo ale można skorzystać z promocji z firm które gaz dostarczają powinno być taniej :gazpol , orlen , bp , schel , baltykgaz - wszyscy mają jakies promocje - zadzwon popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojenka 28.04.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 mam zbiornik bałtyk gazu. Instalacja miała kosztować 500 zł, choć faktury jeszcze nie dostałem. Umowa na 5 lat (i małym druczkiem ilość gazu plus kary umowne). Roczna dzierżawa 350 brutto w tym dozór i przeglądy. Kupując używany zbiornik trzeba o tym pamiętać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekpt 28.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ile musisz tego gazu zakupić zeby nie placic kary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 01.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 mam zbiornik bałtyk gazu. Instalacja miała kosztować 500 zł, choć faktury jeszcze nie dostałem. Umowa na 5 lat (i małym druczkiem ilość gazu plus kary umowne). Roczna dzierżawa 350 brutto w tym dozór i przeglądy. Kupując używany zbiornik trzeba o tym pamiętać! umowa na 5 lat to dobra oferta, szczegolnie jesli nie ma minimalnej ilosci zakupionego gazu, ja mam umowe na 10 lat, ale moge ja zerwac w kazdej chwili, placac 2800 zl kary, jesli przejde na gaz ziemny, place polowe wysokosci, co zreszta zamierzam uczynic, bo gaz z butli to oferta dla desperatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 21.03.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Forum dla przyszłych i obecnych użytkowników propanu do celów grzewczych znajduje się tutaj. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199200-PROPAN-–-własny-zbiornik-LPG&p=5279908#post5279908 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roberrrto 28.08.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ile za przydomowy zbiornik na gaz ?? Amerigas ma teraz sporo promocji wsztystkie były na stronie jak się decydowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 29.08.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Amerigas ma teraz sporo promocji wsztystkie były na stronie jak się decydowałem Mógłbyś sie kolego podzielić swoimi doswiadczeniami, bo na stronie Amerigas nic istotnego nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nietakisupermario 10.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Mógłbyś sie kolego podzielić swoimi doswiadczeniami, bo na stronie Amerigas nic istotnego nie znalazłem. teraz mają promocję jesienną i wszystko można znaleźć tutaj: http://amerigas.pl/promocje/jesienna-promocja-instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 10.10.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Znalazłem coś takiego:Specjalnie dla Ciebie -gwarantujemy stałą cenę gazu -promocyjna cena na wykonanie instalacji (upust do 2500 zł) -promocyjna cena gazu dla nowych klientów -liczne rabaty na gaz dla stałych klientówMożesz przybliżyć po kolei?- jaka jest ta stała cena?- jaki jest upust i od czego?- jaka jest cena dla nowych klientów i co ze starymi?- ile wynoszą rabaty, jak są liczone /od czego zależą/ i od jakiej kwoty? PS. Znalazłem jeszcze promocję "200 zł zniżki". Niestety skończyła się równo rok temu:D. Edytowane 10 Października 2012 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts