Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ile za przydomowy zbiornik na gaz??

mbuski

Recommended Posts

przedstawiciel z gazpolu był u mnie i mi wyceniał isnstalacje . Za założenie zbiornika i podłączenie instalacji płaciło się 1zł ( umowe się podpisywało na chyba 5 lat ) później się płaci dzierżawe - nie pamiętam dokładnie ile ale napewni nie 55zł/mies z tego co pamiętam to było coś kolo 100zł rocznie - jak chcecie dokładnie wiedziec to moge do niego zadzwonić i się spytać .

Ps. Jakby ta dzierzawa zbiornika miała kosztować 55zł/mies netto to 805zł za rok to co to za interes to lepiej kupić sobie samemu na własność

no wlasnie tez widzialem taki zbiornik za 3 tys , wiec tak jak mówisz ze 55zł na miesiac to sie to wcale nie oplaca bo po 3 latach wychodzi Ci ze bys go miala swojego a tu dalej trzeba placic , nie pamietam dokladnie ale mozliwe ze to 55zl to na rok ale nie wiem - zadzwonie jutro i sie go spytam i wam napisze ile sie za niego placi

pzdr

mam zbiornik bałtyk gazu. Instalacja miała kosztować 500 zł, choć faktury jeszcze nie dostałem. Umowa na 5 lat (i małym druczkiem ilość gazu plus kary umowne). Roczna dzierżawa 350 brutto w tym dozór i przeglądy. Kupując używany zbiornik trzeba o tym pamiętać!

umowa na 5 lat to dobra oferta, szczegolnie jesli nie ma minimalnej ilosci zakupionego gazu,

ja mam umowe na 10 lat, ale moge ja zerwac w kazdej chwili, placac 2800 zl kary,

jesli przejde na gaz ziemny, place polowe wysokosci,

co zreszta zamierzam uczynic, bo gaz z butli to oferta dla desperatow ;-)

• 3 years później...
  • 5 months później...
  • 1 month później...

Znalazłem coś takiego:

Specjalnie dla Ciebie

-gwarantujemy stałą cenę gazu

-promocyjna cena na wykonanie instalacji (upust do 2500 zł)

-promocyjna cena gazu dla nowych klientów

-liczne rabaty na gaz dla stałych klientów

Możesz przybliżyć po kolei?

- jaka jest ta stała cena?

- jaki jest upust i od czego?

- jaka jest cena dla nowych klientów i co ze starymi?

- ile wynoszą rabaty, jak są liczone /od czego zależą/ i od jakiej kwoty?

PS. Znalazłem jeszcze promocję "200 zł zniżki". Niestety skończyła się równo rok temu:D.

Edytowane przez Greengaz