mironmk 09.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 System no frost w lodówkach, kolejny bajer, czy rzeczywiście nowa jakość. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalt 14.09.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Kolejny bajer ale według mnie warto. Mam lodówkę Samsunga z No frost. No frost powoduje wysuszanie powietrza w lodówce i dzięki temu w części zamrażarkowej nie osadza sie szron. Efekt jest taki, że nie musisz rozmrażać lodówki i zamrażarki nigdy (o ile większości lodówek i tak nie muszisz o tyle normalne zamrażarki już raz na pół roku trzeba). Poza tym z widocznych efektów w zamrażarce mogę wymienić nie sklejanie się kostek lodu do siebie, brak przymarzania mrożonek do siebie. System No Frost ma jednak pewną wadę, że potrawy w lodówce szybciej wysychają. Najlepsza byłaby więc lodówka z No Frost w zamrażarce i bez No Frost w lodówce. W mojej lodówce tak nie jest ale za to na dole lodówki są pojemniki na owoce/warzywa w których procej wysychania jakoś nie występuje. Wydaje mi się, że w mojej nowej lodówce wszystkie produkty wytrzymują dłużej. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deepi_27 04.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ODRADZAM! ODRADZAM!! ODRADZAM!!! Samsunga No frost kupiłam w 2005 roku i generalnie polecałam go bardzo i byłam bardziej niż zadowolona. No ale cóż okazało się że moja lodówka, która wówczas kosztowałam prawie 3000zł jest zrobiona z tak kiepskich materiałów, że po prostu rozchodzi się w szwach!!! Pęka sobie w środku gdzie tylko chce i jak chce!!Napisałam do Samsunga w tej sprawie bo jak dla mnie jest to wada fabryczna lodówki.Mało tego zdaniem serwisu jest to wada fabryczna. No ale Samsung po gwarancji ma w d.... klienta, który wydał kupę kasy za jego błędy w postaci kiepskich materiałów!!! No ludzie złego słowa nie napisałabym na tą firmę gdyby padła lodówka, zepsuł się silnik no cokolwiek mechanicznego w środku!!! Ale takiej jakości nie przepuszczę no nie!!! Do tej pory kupowałam Samsunga chętnie, od tej pory już nie kupię i nie polecę!! Dla przykładu tylko napiszę że np w Logitechu zgłaszając wadę fabryczną parę lat po gwarancji wymieniono mi sprzęt na nowy!!!Do takich firm chętnie się wraca!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 05.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ..2005 rok to znaczy, że ona ma już 8 lat - zapytam zatem wprost - to jak myślisz ile ta lodówka miała wytrzymać ? Przecież od dłuższego czasu sprzety AGD są obliczone na okres gwarancji + może rok dwa i do wymiany. Może po za Miele które jest ze 100% droższe . To, że tyle Ci ta lodówka wytrzymała to i tak jest spory przypadek.Czasy nieśmiertelnych lodówek Mińsk się już dawno skończyły niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk64 05.03.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam LG no frost od 12 lat i śmiga bezproblemowo, więc aż tak źle chyba z tym agd nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 05.03.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 No ludzie złego słowa nie napisałabym na tą firmę gdyby padła lodówka, zepsuł się silnik no cokolwiek mechanicznego w środku!!! Ale takiej jakości nie przepuszczę no nie!!! Do tej pory kupowałam Samsunga chętnie, od tej pory już nie kupię i nie polecę!! Dla przykładu tylko napiszę że np w Logitechu zgłaszając wadę fabryczną parę lat po gwarancji wymieniono mi sprzęt na nowy!!!Do takich firm chętnie się wraca!! Uff chyba zmienię mój nick na "spamalergik".Kolejny post z serii " ło ludzie nie dajta sie nabrać na tą firmę, tylko ta która podaję w linku jest cacy". W Logitechu zgłaszając usterkę po gwarancji wymienią lodówkę na nową, zaproszą do kina i na kawę, a może i na cos więcej. Fajna ta firma. Mnie też zaproszą ci panowie? Jestem facetem czyli nie ten tam tego . "Opanujta" się menagerowie, ten Wasz spamik zalatuje na kilometr. Szef kazał czy płacą od sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.03.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ODRADZAM! ODRADZAM!! ODRADZAM!!! Myślisz, że tamta osoba od dziesięciu lat się wciąż zastanawia?... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OjStary 06.03.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 . ..... ten Wasz spamik zalatuje na kilometr. Szef kazał czy płacą od sztuki?....... Słyszałem, że teraz jest w modzie własna inicjatywa. Czyli X zachwala swoją firmę i potem pokazuje szefowi. Szef ani nie kazał ani nie płacił ale patrzy łaskawym okiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 06.03.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 . Słyszałem, że teraz jest w modzie własna inicjatywa. Czyli X zachwala swoją firmę i potem pokazuje szefowi. Szef ani nie kazał ani nie płacił ale patrzy łaskawym okiem . Już chwytam, wazelinka . Kto smaruje ten jedzie . Mnie ciekawi kiepska jakość materiałów, lodówa rozłaziła się w szwach. Z czego była zrobiona z "dykty"? Na szczęście druga super firma nie popełnia takich baboli. Ojeju ojeju jak cudnie:yes:. Od dzisiaj będę tam robił zakupy( lodówki, pieczywo, bułeczki , masełko i wazelinkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 06.03.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tylko pamiętaj! Pieczywo - tylko z Logitecha! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mam AEG i nie narzekam, ale w czasie gwarancji ten system zepsuł się i wzywałem serwis. Przyjechało dwóch panów - "pan majster i Jasiu"( starsi będą wiedzieć o co chodzi:D- niezapomniany Kobuszewski:D) i podczas naprawy ( gdy mogłem "podziwiać" rowki obu panów ) pan majster tłumaczył Jasiowi że to AEG to takie g***no, bo tyle śrub i zaczepów trzeba zwolnić aby dostać się do wymiany tego czegoś, a w Samsungu to tylko jedna śrubka i gotowe.A dla tropicieli spisku przeciwko Samsungowi mam trochę sprzętu RTV i klimatyzatory tej firmy i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 06.03.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Niee no Samsung . Mam tv tego strasznego producenta co robi taaaka tandetę, że hej iii? No k...a nic, "loto"to to aż miło . Jarek ale dostałem smaka na to pieczywko?! Jesuuu idę coś wrzucić na ruszt "jedną śrubką" fajny tekst:D. Wątek zmierza w dobrym kierunku, niezłe jajca tylko autor pierwszego odcinka gdzieś przepadł. W czeluściach magazynowych super firmy? Edytowane 7 Marca 2013 przez artix1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.03.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ale za to jaki odzew na FM. Na forumowiczów zawsze można liczyć choćby przyszło 10 lat czekać na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 06.03.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aaa, na jednym z wątków byłem posądzany o to że jestem sprzedawcą Samsunga! ( ale skoro ćwierć wieku temu robiłem za rumuna na dworcu w Bukareszcie - to co mi tam!? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 06.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Spoglądam na pierwszy post i stwierdzam, że sprawa zgodnie z prawem nie uległa przedawnieniu. Czyli kujmy żelazo póki gorące. Trzeba przeprowadzić śledztwo i wyjaśnić wszystkie okoliczności produkcji bubli przez firmę "S". Od 2003r. nadal produkuje ten wybrakowany towar i o dziwo jeszcze istnieje na rynku, a ostatnio Skandal! zaczęła sprzedawać "smarkfony" . Straszny szajs, w podejrzany sposób przejęła sporą część rynku. . Spoko firewall, kupiłem sobię auto, które jak mówią golfiarze i pasaciarze" F... gó..o wort " nabytek sobię chwalę i będę chwalił pomimo braku związku z firmą GM. Jak człek nie płynie z nurtem to zaraz ktoś mu popieści obcasem dolną część kręgosłupa Se la vie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OjStary 06.03.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 . ..... ćwierć wieku temu robiłem za rumuna na dworcu w Bukareszcie ....... Jako bocianek 2013 czyli wiekowy forumowicz młody forumowym stażem proszę o wyjaśnienie - jak mogłeś robiłć za rumuna na dworcu w Bukareszcie ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 07.03.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja tez sie podłączam do pytania co z tym Bukaresztańskim dworcem i tą " rumuńską fuchą"? . Nie załapałem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts