perver 09.09.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Witam wszystkich , Jestem z Jeleniej Góry i pilnie potrzebuje pomocy , chce kupic i zamontowac kominek lub turbokominek z płaszczem wodnym tylko do grzania CO , bedzie funkcjonowal razem z 2-u f-nym piecem kazowym ktory jest podłączony do obiegu zamknietego , dom jest o powierzchni 220 m2 ciepły i szczelny .Prosze o jakies wskazowki , adresy stron internetowych a moze ktos jest z mojego terenu i ma dobre ceny .Nie ukrywam ze bardzo mi sie spieszyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richie 17.09.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Wszyskiego o turbokominku dowiesz sie na stronie producenta.Firma makroterm z zakopanego.pozdrawiam richie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perver 18.09.2003 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Tak ale liczyłem na pomoc jakiegos instalatora moze od nas z naszego terenu który by nam doradził i zainstalował taki kominek , chodzi nam o jak najtansze rozwiazanie z płaszeczem wodny , no takie do CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Napisz prywatnie do Foresta, On jest Wielkim Guru od kominków (specjalizacja makroterm)pozdrawiam richie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richie 18.09.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Powyzej to Ja ino zapomniałem się zalogowaćrichie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 18.09.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Witam. Hej - Richie, bez pierdół, nie jestem WG . Po prostu Ktoś kiedyś mi pomógł zastartować w zawodzie. I teraz ten dług wdzięczności spłacam w ten sposób. Nie specjalizuję sie w firmie, o której wspomniałeś. Oprócz niej jest jeszcze kilka innych z podobną ofertą. Kwestia gustu inwestora - bo rozwiązania techniczne te same (prawie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Cap 23.09.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Witam, Ja jestem ze Złotoryi i mam podobny problem. Zastanawiam się nad kupnem kominka z płaszczem firmy LECHMA lub CTM. Nie mogę się jednak zdecydować... Turbokominek firmy Makroterm jest chyba za drogi... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts