budulec1 18.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A ja Wam powiem, że wełna bo ODDYCHA, naprawdę sam jej robiłem sztuczne oddychanie gdy miała problemy zdrowotne. A kto to jest ten Dych, że wszyscy od niego wełnę biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nareszcie ktoś załapał bluesa Ja jak wezmę wełnę to mam gratis dom od Dycha. To dopiero układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 21.04.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Nareszcie ktoś załapał bluesa Ja jak wezmę wełnę to mam gratis dom od Dycha. To dopiero układ A może kłaść w ociepleniu pasek styropiany , pasek włeny , pasek styropianu ,pasek wełny ........ w tedy dom będzie oddychal - nie oddychal , oddychał - nie oddychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 24.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A co powiecie na styropian o dużej dyfuzyjności ,np. Baumita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 24.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 i tynk z dodatkiem laycry. Żeby jak ściana weżmie głęboki oddech to nie popękał To nie ja wymyśliłem. Ale spodobało mi sie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts