budulec1 19.04.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 są jednak inne aspekty sprawy których nie wziąłeś pod uwagę. Chcesz mnie przekonać, to je podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lido41 19.04.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 a może zamiast zwykłego styropianu, siatki, kleju i folii dać styrodur ??tylko czy ów wynalazek faktycznie jest skuteczny i nie trzeba go potraktować dodatkową izolacją ? co sądzicie o takim rozwiązaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 19.04.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 są jednak inne aspekty sprawy których nie wziąłeś pod uwagę. Chcesz mnie przekonać, to je podaj moge podać NR konta, ...buduje dom. Po wpływie odpowiem To co powyżej napisałem, uważam za niesmaczny żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 budulecszczerze mówiąc wcale mi na tym nie zależy piszę Ci jak powinieneś zrobić. może chociaż zapali Ci się czerwone światełko i jeszcze pogrzebiesz w temacie. a w ogóle na jakim etapie budowy jestes? lidoa jaki styropian zakładałeś do ocieplenia? eps 100? Pamiętaj że styrodur jest dwukrotnie droższy. co prawda jest i 'cieplejszy' więc możesz dać go cieniej. no i nie jest nasiąkliwy co w tym przypadku jest calkiem sympatyczną cechą. nie wiem jak z tymi siatkami i innymi. ja dalam folię kubełkową bo zaraz przy fundamencie jest pospółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lido41 19.04.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 dobrze powiedziane - "sympatyczna cecha" mnie się to też podoba, muszę porównać koszty i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 zapomniałam wspomnieć że ja i owszem zdecydowałam się na polistyren ekstrudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 19.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 zapomniałam wspomnieć że ja i owszem zdecydowałam się na polistyren ekstrudowany Nooooooooo, .. to jak biżuteria na fundamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Ha! I to z diamentami bo przez przypadek jest profilowany (biedny facet w hurtowni ogołociłam go niemal do zera z marży bo byłam pewna że porównuje ceny zwykłych płyt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 19.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 szczerze mówiąc wcale mi na tym nie zależy. szkoda piszę Ci jak powinieneś zrobić. może chociaż zapali Ci się czerwone światełko i jeszcze pogrzebiesz w temacie. Przykro mi, że Cię zmartwię, ale nie szukam u Ciebie porady. Wręcz przeciwnie, chciałem sprowokować do myślenia właśnie Ciebie. a w ogóle na jakim etapie budowy jestes? Ja budowę "mam we krwi" więc trudno tu mówić o jakimś etapie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 19.04.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 .......... Ja budowę "mam we krwi" ...... Popatrz, a ja w ........odciskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 nie ufaj avatarkom do bezmyślnych nie należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 a mój kumpel twierdzi ze ma swoją budowę w dXXXe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts