Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jasne meble do jadalni

INWESTORKA71

Recommended Posts

widziałam jeszcze jasne meble i stoły firmy "red apple" i na stronie http://www.pagedmeble .Najnowsza kolekcja jest tylko w ciemnym kolorze,ale wiele innych ma też np.bukowe,które wyglądem bardzo przypominają te, które wkleiłaś.Obecnie panuje moda na ciemne meble i pewno dlatego dużo ich w każdym czasopiśmie i nie tylko :wink: Zupełnie surowe -jasne tzn.np.:sosna znajdziesz w IKEA. Ale to zapewne każdy wie i raczej Ameryki tą podpowiedzią nie odkryłam :roll:

Miłego szukania :)

Miło mi, że nie jestem sama, teraz wszyscy zachwycają się ciemnymi meblami. Ja wybrałam jadalnię z BRW system DOORS. Mam dopiero wylane posadzki, a wpłaciłam kasę na meble, bowiem od 14 kwietnia przez miesiąc 18 elementów z tej kolekcji jest w promocji w tym stół i krzesła. Meble są solidnie wykonane w kolorze dąb milano.

Nie umiem wstawiać zdjęć (ale się nauczę :D )

Krzesła można wybrać z różnym wybiciem, ja zamówiłam standardowe z ciemno-brązową skórą na siedzisku. Mam zaplanowane jasne podłogi i wszystko by się zlało, zatem będą ciemne siedziska w krzesłach i czekoladowy wypoczynek. zobaczymy w praktyce za kilka miesięcy :lol:

Pozdrawiam

Nie umiem wstawiać zdjęć (ale się nauczę :D )

Krzesła można wybrać z różnym wybiciem, ja zamówiłam standardowe z ciemno-brązową skórą na siedzisku. Mam zaplanowane jasne podłogi i wszystko by się zlało, zatem będą ciemne siedziska w krzesłach i czekoladowy wypoczynek. zobaczymy w praktyce za kilka miesięcy :lol:

Pozdrawiam

Czekam na fotki :D

• 7 years później...