zezo 18.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłem z XXIII Targow Budownictwa Mieszkaniowego i Modernizacji i Wykończenia Wnętrz "TARGBUD 2008" Powiem tak może i nie jest szkoda 4 zl za bilet wstępu, ale czasu to naprawdę szkoda, jak dla mnie to kompletna kicha a miałem takie wielkie oczekiwania a to co się nazywa jako FLOWERTARG 2008 a reklamowane jest jako Bardzo szeroki zakres tematyczny imprezy pozwoli Państwu zapoznać się z ofertą firm z niemal całej branży ogrodniczej. Rośliny, drzewa, krzewy, cebulki, nasiona, suche rośliny, środki ochrony roślin, narzędzia, sprzęt, doniczki, meble ogrodowe, altany, oczka wodne, wyposażenia ogrodów o szklarni, projektowanie i urządzanie terenów zieleni, ogrodów, produkty pszczelarskie, zioła - wszystko w jednym miejscu!!! jaja sobie robią z ludzi, więcej okazów to ja mam pod nosem w szkółce drzew Reasumując, jeżeli się komuś bardzo nudzi i nie ma co kompletnie zrobić z wolnym czasem może się wybrać na tę nudną i kompletnie nie udaną imprezę Może to jest tylko moje odczucie ale nie czujcie się rozczarowani. Wydaje mi się że era targów w Katowicach się skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/100343-katowickie-targi-2008/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts