Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Właśnie wróciłem z XXIII Targow Budownictwa Mieszkaniowego i Modernizacji i Wykończenia Wnętrz "TARGBUD 2008"

Powiem tak

może i nie jest szkoda 4 zl za bilet wstępu, ale czasu to naprawdę szkoda, jak dla mnie to kompletna kicha :evil: :evil:

a miałem takie wielkie oczekiwania

a to co się nazywa jako FLOWERTARG 2008 a reklamowane jest jako

Bardzo szeroki zakres tematyczny imprezy pozwoli Państwu zapoznać się z ofertą firm z niemal całej branży ogrodniczej.

Rośliny, drzewa, krzewy, cebulki, nasiona, suche rośliny, środki ochrony roślin, narzędzia, sprzęt, doniczki, meble ogrodowe, altany, oczka wodne, wyposażenia ogrodów o szklarni, projektowanie i urządzanie terenów zieleni, ogrodów, produkty pszczelarskie, zioła - wszystko w jednym miejscu!!!

jaja sobie robią z ludzi, więcej okazów to ja mam pod nosem w szkółce drzew :evil:

Reasumując,

jeżeli się komuś bardzo nudzi i nie ma co kompletnie zrobić z wolnym czasem może się wybrać na tę nudną i kompletnie nie udaną imprezę :evil: :evil:

Może to jest tylko moje odczucie ale nie czujcie się rozczarowani.

Wydaje mi się że era targów w Katowicach się skończyła. :wink:

https://forum.murator.pl/topic/100343-katowickie-targi-2008/