Vegetables 18.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czy przy zasypywaniu fundamentow stosowaliscie tkanine filtacyjna pomiedzy ziemia a zasypem ? Co to jest rapowka , w projekcie mam napisane ze bloczki maja byc przykryte rapowka na to izolacja przeciwwilgociowa, u mnie majster jak murowal fundament z bloczka wyrownywal fundamen zgrubie i na to 2x abizol jako izolacje , nie bylo zadnego tynku , podobnie w projekcie mam izolacje przeciwwilgociowa tylko z zewnatrz on dawal i od zewnatrz i od wewnatrz po zewnatrznych scianach nosnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadea 02.11.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 rapowke daje sie od zewnątrz, generalnie zabezpieczanie przed wilgocią od wewnątrz jest...dziwne. co do tkanin filtracyjnych odsyłam tutaj: http://filtration.pl/kontakt/- może sprawę rozjaśnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts