Nelli Sza 18.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Czy ktoś z Was słyszał o takim rozwiazaniu? Chodzi o docieplenie chudziaka od spodu, tzn. na piasek układa się styropian, na to folię budowlaną i wylewa się chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 18.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Chdziak jest warstwą kostrukcyjną twardo leżąca na dobrze zagęszczonym podłożu. Wilgoć mu nie straszna.Jak potem chcesz postawić ścianki działowe na tym chudziaku na styrpoianie?Kolejny post typu: zbroimy chudziak bo to niewielki wydatek i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.04.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Chdziak jest warstwą kostrukcyjną twardo leżąca na dobrze zagęszczonym podłożu. Wilgoć mu nie straszna. Jak potem chcesz postawić ścianki działowe na tym chudziaku na styrpoianie? Kolejny post typu: zbroimy chudziak bo to niewielki wydatek i jest dobrze Słyszałem o takim rozwiązaniu i ponieważ nie do końca mnie przekonuje, pytam na forum. Coś ci się nie podoba, nie pisz. Jakie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 18.04.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zle odebrałaś moje wypociny. ale chudy powinien leżeć na twardym a nie na styropianieMasz kierownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.04.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zle odebrałaś moje wypociny. ale chudy powinien leżeć na twardym a nie na styropianie Masz kierownika? Dobrze juz dobrze Wkurzyłam się bo to mąż chciał wiedzieć, a mi się oberwało Nie będzie styropianu pod płytą, ale na. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 18.04.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ............. Dobrze juz dobrze Wkurzyłam się bo to mąż chciał wiedzieć, a mi się oberwało Nie będzie styropianu pod płytą, ale na. Mimo wszystko, budowanie domu drogą internetowa jest niebezpieczne. Warto mieć to na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkaosa 19.04.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mimo wszystko, budowanie domu drogą internetowa jest niebezpieczne. Warto mieć to na uwadze. Najgorzej wtedy jest z wykopami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszpiep72 20.04.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jeśli koniecznie-mozna na zagęszczonym podłożu wyłożyć papęi na to chudziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts