ArtMedia 28.04.2003 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 ...niektórych fachowców to jak się okazuje trzeba dwa albo trzy razy opier... albo najlepiej co jakiś czas bo inaczej z rytmu wypadają A tak BTW: Jest kolejna aktualizacja stron: http://artmedia.of.pl dział "Budowa" C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 02.05.2003 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Uff... koniec kwietnia i wszyscy sobie poszli...Szczególy na stronkach... adres w stopce.C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 25.05.2003 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 Garaż przygotowany do zalania posadzki. Na poddaszu robię instalację c.o. i c.w.u. Prawie zrobiłem, jeszcze tylko podłogówka w łazience i dwa podejścia c.w.u.Panowie od posadzek, już drugi raz umówili sie na zalanie posadzkiw garażu i nie przyszli. Nie odbierają też telefonów. Zmieniam panów... C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fanka forum 02.07.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jestem pod wrażenieniem Twojej budowy, pomaga mi w mojej buduję GLX 31 ze Studia Atrum, nie doczytałam się ile zapłaciłeś za położenie blachodachówki. Pozdrowienia i powodzenia na budowie. ff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 03.07.2003 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Oj dużo, dużo w sumie za dach zapłaciłem... W sumie 12tys. za robociznę! Krycie dachu ok. 2000, rynny też tak samo, najdrożej wyszły obróbki i podbitki i inne drewniane duperele... Szczegóły umieszczę na stronce, ale pewnie dopiero jak się wprowadzimy, czyli po wakacjach...A na razie siedzę sobie na budowie z laptopem i sypię z HiSpeed-a w oczekiwaniu na ekipę posadzkarzy. Mieli byc o 8:00 a mamy juz prawie 12:00! Oczywiście jak zwykle, rozbili się, coś tam nie zdążyli i cos tam jeszcze. Klasycznie. Jak na razie tylko jedna ekipa była zawsze na czas, białorusini! Od razu widac kto szanuje pracę. A dzień urlopu ucieka...W międzyczasie udało się zrobić taras i podest przy wejściu, kotłownię. Ale czy ja już o tym nie pisałem?C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 04.07.2003 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 No i posadzki wylane. Jestem pod wrażeniem szybkości i dokładności. Kolejna profesjonalna ekipa na tej budowie. Zaczęli o 13:00 skończyli o 18:00 zalewając 138 m2 posadzki równiutko "jak spod igły"...C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 21.07.2003 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 ...w sobotę ekipa od suchych tynków stwierdziła po trzech dniach pracy, że jednak nie potrafią tego robić i sobie poszli. I całe szczęście. Nie potrzebujemy więcej patałachów.C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 25.07.2003 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 ...znalazłem chyba konkretną firmę, przyjdą dopiero po 20 sierpnia i są dwukrotnie drożsi. Znów okazuje się, że "tanie mięso psy jedzą"... C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 31.08.2003 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 ...przez ostatni miesiąc pogipsowano ściany, zamontowano kocioł i zasobnik a wczoraj prawdziwi fachowcy zaczęli montować suche tynki...Ja pomalutku uruchamiam całą instalację elektryczną...C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 11.09.2003 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 ...instalacje uruchomione, suche tynki na poddaszu, na ukończeniu. Pełen profesjonalizm. To juz trzecie profesjonalna ekipa na tej budowie Jutro odbiór gazowni a od soboty zakładam grzejniki i mozna grzać... C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 28.09.2003 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 ...siedzimy na walizkach i czekamy tylko na glazurnika...C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 09.10.2003 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 ...nareszcie udało się uruchomić instalację c.o. Okazało się, że "gazownik sałepa" nie założył dziennika budowy mimo, iż w pozwoleniu było czarno na białym! Teraz musiał wszystko odkręcać i dwa tygodnie "w plecy"...Najważniejsze, że wszystko działa i grzeje. Miałem wątpliwości, bo w końcu sam robiłem instalację i to pierwszy raz w życiu.C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 17.03.2004 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ale cię zaniedbałem dzienniczku...A my juz od grudnia mieszkamy.Tak więc ciąg dalszy nie nastąpi.Astalavista! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts